Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Κυκλοφοριακά προβλήματα στο Φάληρο λόγω των έργων για το τραμ.


Συστάσεις της Τροχαίας για εναλλακτικές διαδρομές προς Πειραιά

Κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται τις τελευταίες ημέρες στο Φάληρο στο ύψος του γηπέδου «Γ.Καραϊσκάκης» στο ρεύμα προς Πειραιά, λόγω εκτελούμενων εργασιών επέκτασης του τροχιόδρομου (ΤΡΑΜ), κατά μήκος του οδικού άξονα Μ. Ασίας - Αλιπέδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας στο συγκεκριμένο σημείο και για μήκος 300 μέτρων, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου και έως την 04/04/2017, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να χρησιμοποιούν τις εξής εναλλακτικές διαδρομές:

Από νέα παραλιακή προς Πειραιά:

- Έξοδος προς Καραολή Δημητρίου - αριστερά Πειραιώς - συνέχεια προς Πειραιά.

- Έξοδος αριστερά προς Σ.Ε.Φ. - δεξιά υπόγεια γέφυρα Σ.Ε.Φ. - αριστερά Εθν. Μακαρίου - συνέχεια προς Πειραιά

Από Λ. Κηφισού (Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας) προς Πειραιά: Έξοδος Λ. Κηφισού προς Πειραιώς/Μοσχάτο/Κεντρική Λαχαναγορά - παράδρομος Λ. Κηφισού - δεξιά Πειραιώς - συνέχεια προς Πειραιά.

Από Περιστέρι, Χαϊδάρι, Αιγάλεω προς Πειραιά μέσω Λ. Θηβών.

Επιπλέον ζητά από τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση. Ωστόσο αρκετοί οδηγοί που δεν είχαν ενημερωθεί έγκαιρα για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ταλαιπωρήθηκαν ειδικά κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου που η κίνηση ήταν αυξημένη λόγω του καλό καιρού ενώ ανάλογες εικόνες με κυκλοφοριακά προβλήματα αναμένονται και την εβδομάδα αυτή.

Πηγή: tovima.gr