Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Πάτρα. Τα νέα κιόσκια σε στάσεις λεωφορείων και προαστιακού.

Ένα πολύ όμορφο θέαμα αντιμετωπίζουν εδώ και λίγο καιρό οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών. Οι στάσεις των λεωφορείων (αστικών και προαστιακού) είναι πλέον αξιοθέατο και όχι αναγκαίο κακό.

Το θέμα των μετακινήσεων ήταν πάντα εξαιρετικά σημαντικό για τους φοιτητές αλλά και για τις φοιτητουπόλεις όπως η Πάτρα. Οι συγκοινωνίες όλο και βελτιώνονται, με βασικό άξονα την εξυπηρέτηση των δεκάδων χιλιάδων φοιτητών.
Είτε με το λεωφορείο είτε με τον προαστιακό, οι φοιτητές και οι κάτοικοι της κοινότητας Ρίου, κινούνται καθημερινά προς την Πάτρα, το κέντρο ή τα προάστεια.

Μετά την βελτίωση των συγκοινωνιών λοιπόν ακολούθησε και ο εκσυγχρονισμός των στάσεων (βλ. ηλεκτρονικοί πίνακες δρομολογίων) αλλά και ο καλλωπισμός τους.

Με πρωτοπόρο το Πανεπιστήμιο Πατρών για ακόμα μία φορά, δημιουργήθηκαν νέες, σύγχρονες στάσεις σε ποικιλία χρωμάτων και συμβολισμών.

Ένα πολύ όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα και κυρίως πρακτικό, διότι οι νέες στάσεις προστατεύουν με αποτελεσματικότερο τρόπο τους φοιτητές και τους κατοίκους της περιοχής, από τα καιρικά φαινόμενα, που στην περιοχή του Πανεπιστημίου Πατρών είναι και αρκετά έντονα.




Πηγή: thebest.gr