Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Όλες οι σταρ σε ένα βαγόνι του μετρό.











Πώς είναι δυνατόν ορισμένες από τις μεγαλύτερες σταρ της showbiz να βρεθούν στο ίδιο βαγόνι του μετρό;
Και όμως βρέθηκαν για τις ανάγκες της ταινίας "Ocean Eight", που θα προβληθεί το καλοκαίρι του 2018.
Στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Warner Bros βλέπουμε από τα αριστερά προς τα δεξιά την Σάντρα Μπούλοκ (η αρχηγός της συμμορίας, Ντέμπι Όσιαν), την Κέιτ Μπλάνσετ (Λου), την Ριάνα (Νάιν Μπολ), Μίντι Κέιλινγκ (Αμίτα), Awkwafina (Κονστάνς), Έλενα Μπόναμ Κάρτερ (Ρόουζ), Αν Χάθαγουεϊ (Ντάφνι Κλέργκερ) και Σάρα Πόλσον (Τάμι).

Το στούντιο παραγωγής αποκάλυψε επίσης ένα απόσπασμα της πλοκής της ταινίας: «Το καλοκαίρι του 2008 η Ντέμπι Όσιαν επιχειρεί να φέρει σε πέρας τη ληστεία του αιώνα στο πιο δημοφιλές και κοσμοπολιτικό γεγονός της χρονιάς στη Νέα Υόρκη: το φιλανθρωπικό γκαλά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης. Πρώτος στόχος της Ντέμπι είναι να δημιουργήσει την τέλεια συμμορία».

Στις αρχές του μήνα οι αδελφές Κιμ Καρντάσιαν και Κένταλ Τζένερ επιβεβαίωσαν μια cameo εμφάνιση στην ταινία. Ο Ματ Ντέιμον, πρωταγωνιστής σε όλα τα φιλμ με τη συμμορία του Ocean θα υποδυθεί και πάλι το ρόλο του Λάινους, ενώ σταρ όπως οι Μπραντ Πιτ, Τζορτζ Κλούνεϊ και Κάσεϊ Άφλεκ δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει εάν θα συμμετέχουν στη νέα κινηματογραφική παραγωγή.


Πηγή: thepressroom.gr