Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από το reunion του Πρότυπου Λυκείου Πάτρας.








Συναντήθηκαν ξανά μέσα σε χαρούμενο και γιορτινό κλίμα και θυμήθηκαν τα μαθητικά τους χρόνια.
Ο λόγος για τους απόφoιτους του Πρότυπου - Πειραματικού Λυκείου του 1991, οι οποίοι είχαν reunion χθες στο Ελληνικόν στα Ψηλά Αλώνια.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ που ανέβασε στο facebook o προϊστάμενος του ΟΣΕ στην Πάτρα, Χρήστος Οικονόμου.






"Ξαναβρεθήκαμε μετά από 25 χρόνια. Όσοι μπόρεσαν και όσοι ήταν Πάτρα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Μολονότι τα χρόνια πέρασαν , παρόλο που αρκετοί ζουν πλέον σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, παρόλο που σχεδόν από το μακρινό 1991 είχαμε να βρεθούμε όλοι ξανά μαζί, εντούτοις με την πρώτη επαφή όλοι αισθανθήκαμε τόσο οικεία μεταξύ μας που πραγματικά ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε.

Η συγκίνηση ήταν ολοφάνερη στα πρόσωπα όλων μας . Αναπολήσαμε τα μαθητικά μας χρόνια, τις εκδρομές μας, τους καθηγητές μας, τα πειράγματά μας. Θυμηθήκαμε και τους συμμαθητές μας που δυστυχώς έχουν φύγει από την ζωή.

Συζητήσαμε για τους δρόμους που έχει ακολουθήσει ο καθένας στην ζωή του, και όπως ήταν φυσικό, τα πειράγματα μεταξύ μας δεν άργησαν να ξεκινήσουν και πάλι.

Αποφασίσαμε να ξαναβρεθούμε μέσα στο 2017, και από τώρα να ενημερώσουμε όλους τους υπολοίπους προκειμένου να μαζευτούμε όλοι μαζί. Είναι δεδομένο μετά την χθεσινή μας πρώτη συνάντηση μετά από 25 χρόνια, ότι χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...." λέει ο κ. Οικονόμου.




Η βραδιά τελείωσε με την υπόσχεση να βρεθούν ξανά το Πάσχα του 2017, αποφασισμένοι να μην αφήσουν τον χρόνο να τους παρασύρει άλλα 25 χρόνια για την επόμενη συνάντηση μας. Δημιούργησαν ομάδα στο facebook ΠΡΟΤΥΠΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ-ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ 1991, προκειμένου να υπάρχει συνεχή επικοινωνία.

Παρέστησαν οι:Χρήστος Οικονόμου, Γιάννης Ζαρναβελης, Παναγιώτης Σινουρης, Κώστας Κολλιας, Ανίτα Δενδη, Ειρήνη Κουτσουβελη, Γρηγόρης Βοσκογλου, Κώστας Βερρας, Κώστας Αθανασοπουλος-Σερετης, Βάσω Παπαχρονοπουλου, Κώστας Παναγιωτοπουλος, Νατάσσα Αναγνωστοπουλου, Χρήστος Νταφογιαννης, Λαζαρος Κουρτης, Ελένη Κομποροζου, Σωτήρης Ποτος, Φάνης Αντωνοπουλος, Βασίλης Ρουμελιωτης, Γιάννης Δημητροπουλος, Κώστας Βουλγαρης, Άρης Καρυδης, Μίκα Αντωνοπουλου, Κώστας Ζαφειρης κ.α.



Πηγή:thebest.gr