Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Παναττική συγκέντρωση συνταξιούχων στις 3 Νοεμβρίου.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Παναττική συγκέντρωση διοργανώνουν οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΣΕ – OAEE – ΝΑΤ – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ την Πέμπτη 3 Νοέμβρη στις 10 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

«Αφαιρούν τις συντάξεις μας - την υγεία - τις κοινωνικές παροχές. Μας φορτώνουν με νέα φορολογικά βάρη, μας ρίχνουν στον Καιάδα και από πάνω μας εμπαίζουν με επιστολές – κοροϊδία» τονίζουν στην ανακοίνωσή τους προσθέτοντας ότι «Το γράμμα που έστειλε ο Υπουργός Εργασίας-Κοινωνικής ασφάλισης στους συνταξιούχους, είναι ένα προπαγανδιστικό κουρελόχαρτο της κυβέρνησης για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα της αντισυνταξιουχικής της πολιτικής.

Οι συνταξιούχοι γνωρίζουμε καλά από πρώτο χέρι το σφαγιασμό που έχουν υποστεί το εισόδημά μας και οι παροχές μας, από όλες τις κυβερνήσεις των τριών μνημονίων και θεωρούμε ότι η επιστολή αυτή έχει στόχο να ρίξει στάχτη στα μάτια μας και να μας αποπροσανατολίσει.

Γι’ αυτό απορρίπτουμε ως απαράδεκτη την επιστολή του υπουργού και καταδικάζουμε συνολικά την αντισυνταξιουχική-αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, βγαίνουμε για μια ακόμη φορά στον δρόμο του αγώνα, με αυτό τον τρόπο απαντάμε στους ελιγμούς τους. Δεν νομιμοποιούμε στην συνείδησή μας καμιά περικοπή, διεκδικούμε όσα μας έχουν αφαιρέσει όλες οι κυβερνήσεις, καθώς και την ανακεφαλαιοποιήση των ταμείων μας. Δημίους δεν επιλέγουμε.

Επιστρέφουμε μαζικά αγωνιστικά την επαίσχυντη επιστολή του υπουργού εργασίας στον αποστολέα της.

Θα είμαστε σταθερά στον δρόμο του αγώνα, να προασπίσουμε τα δικαιώματά μας, την ζωή μας.

Μέχρι που να ανατρέψουμε και να καταργήσουμε τo σύνολο των αντισυνταξιουχικών – αντεργατικών - αντιλαϊκών πολιτικών».

Πηγή: 902.gr