Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Το εργοτάξιο στην Μενεμένη επισκέφτηκε η διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ.

Επίσκεψη στο εργοτάξιο, όπου κατασκευάζεται ο ανισόπεδος κόμβος στη Μενεμένη, επισκέφτηκε σήμερα το πρωί η διοίκηση της ΕΡΓΟΣΕ καθώς και στελέχη της όπου και ενημερώθηκαν για την πορεία του έργου από τους εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρίας «Σιδηροδρομικά Έργα». Λίγο μετά την άφιξη τους στο εργοτάξιο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της εταιρίας παρουσία του Προέδρου της ΕΡΓΟΣΕ κ. Χρήστου Δουκάκη τους Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Θάνου Βούρδα με την συμμετοχή και του Δημάρχου Αμπελοκήπων –Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου.

Μετά την ολοκλήρωση του έργου η σιδηροδρομική διάβαση της οδού Αγίας Παρασκευής θα καταργηθεί, βελτιώνοντας τις συνθήκες κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων. Το έργο σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2018.

Ικανοποίηση του Δημάρχου

Την ικανοποίηση του εξέφρασε μιλώντας στα «Σ.Ν.» ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης κ. Λάζαρος Κυρίζογλου ο όποιος όπως ανέφερε έδωσε πολύ σκληρό αγώνα για να ξεκινήσει αυτό το έργο. 
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που το έργο αυτό υλοποιείται. Ξεκινήσαμε την διαδικασία με την προηγούμενη κυβέρνηση και σήμερα βρισκόμαστε στην φάση υλοποίησης. Σημαντική ήταν η προσφορά του π. Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ. Στράτου Σιμόπουλου» τόνισε ο κ. Κυρίζογλου.
Δείτε εικόνες από την επίσκεψη της διοίκησης της ΕΡΓΟΣΕ στο εργοτάξιο Μενεμένης.