Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Βραζιλία: Σίγουρα ΔΕΝ μπορείς να μαντέψεις για ποιον λόγο αυτή η φωτογραφία έγινε δημοφιλής!


Όταν ο Nelson Felippe από τη Βραζιλία αποφάσισε να βάλει αυτή τη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γίνει άμεσα viral.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε όμως τον λόγο. Μέσα σε λίγες μέρες, αυτή η φωτογραφία κατάφερε να κατακτήσει τον κόσμο του ίντερνετ. Όμως ο λόγος δεν είναι ο προφανής. Ο Βραζιλιάνος έγραψε κάτω από τη φωτογραφία: "Δεν είμαι προκατειλημμένος, και νομίζω ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό, τι θέλει στη ζωή του. Αλλά νομίζω ότι είναι εξωφρενικό να αναγκάζεται κανείς να παρακολουθήσει μια σκηνή σαν αυτή.
Τι κάνει ο καθένας, είναι δικό του πρόβλημα, αλλά το τι κάνει κανείς σε δημόσιο χώρο, ναι, αφορά και εμένα. Αρνούμαι να δω μια τέτοια σκηνή. Δεν θέλω το κακό για κανέναν, αλλά οι άνθρωποι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Αν γίνει το κακό, μία τραγωδία,, ή χειρότερα, αν κάποιος πεθάνει, ποιον θα πρέπει να κατηγορήσουμε;" 
Και συνεχίζει: "Το χειρότερο από όλα, είναι ότι κάποιοι άνθρωποι δίνουν το κακό παράδειγμα στα παιδιά. Πως γίνεται να βλέπεις κάποιον να περιμένει το μετρό και να πατάει στην κίτρινη σήμανση; Τα παιδιά θα νομίζουν ότι αυτό είναι φυσιολογικό... Δεν πρέπει όμως να το κάνουν ούτε οι μεγάλοι, ούτε οι μικροί. Μην κάνετε αυτό που κάνει ο νεαρός στη φωτογραφία. Ακολουθήστε το παράδειγμα των κοριτσιών. Περιμένουμε το μετρό πριν την κίτρινη ζώνη, και να περνάτε πάνω από τη σήμανση μόνο όταν το μετρό έχει φτάσει στη στάση και έχουν ανοίξει οι πόρτες.



Πηγή: newsit.gr