Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΜΕΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΕΘ.

Θα επανέλθει στην κυκλοφορία η οδός 25ης Μαρτίου, πριν την έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό.


Πριν την έναρξη της επικείμενης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα επανέλθει στην κυκλοφορία η οδός 25ης Μαρτίου, καθώς θα απομακρυνθούν τα εργοτάξια του Μετρό, ενώ εντός του 2017 θα σταματήσουν σταδιακά και οι καταλήψεις των χώρων κατά μήκος του κύριου μέρους του έργου, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννης Μυλόπουλος.
Όπως είπε μιλώντας στον 102fm του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μακεδονίας της ΕΡΤ3, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το 2017 θα ολοκληρωθούν όλα τα κύρια κατασκευαστικά έργα εκτός του σταθμού της οδού Βενιζέλου.
Σημείωσε επίσης ότι το 2020 θα παραδοθεί η βασική γραμμή από τον σιδηροδρομικό σταθμό μέχρι την Πυλαία, αρχές του 2021 θα ολοκληρωθεί η γραμμή της Καλαμαριάς και τέλος του ίδιου έτους και ο σταθμός της Βενιζέλου.
Ερωτηθείς σχετικά, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι το χρονοδιάγραμμα θα τηρηθεί «αν δεν συμβεί κάτι καταστροφικό», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Τα κονδύλια υπάρχουν, η πολιτική βούληση υπάρχει, όλα τα κόμματα συμφωνούν, οι Θεσσαλονικείς θέλουν το έργο κι εμείς, η διοίκηση της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, είμαστε απολύτως αφοσιωμένοι στην ολοκλήρωσή του».

Πηγή: voria.gr