Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΗΠΑ: Σκοτώθηκε ψάχνοντας τον θρυλικό Goatman πέφτοντας από την "στοιχειωμένη" σιδηροδρομική γέφυρα!

Μια νεαρή κοπέλα σκοτώθηκε ψάχνοντας να βρει έναν τοπικό θρύλο στο Louisville των ΗΠΑ
Goatman ή ο σύγχρονος "Πάνας". Υποτίθεται πως είναι ένα μυστήριο πλάσμα, ένας άντρας με κεφάλι τράγου και όψη αποκρουστική.

Εν έτει 2016, η Roquel Bain από το Ohio, σκοτώθηκε όταν έπεσε από γέφυρα από την οποία διέρχονται τρένα, όπως μεταδίδει το KLTV. Η ίδια μαζί με τον σύντροφο της ερευνούσαν την περιοχή στην οποία έχασε τη ζωή της καθώς πίστευαν πως εκεί ζούσε ένα πλάσμα που θύμιζε τον αρχαίο θεό, Πάνα.

Το ζευγάρι ήταν στο Louisville για διακοπές. Στη συγκεκριμένη πόλη κυκλοφορεί τελευταία η φήμη για τις μυστηριώδεις εμφανίσεις του Goatman που καλείται και ως Pope Lick Monster. Σύμφωνα με τον θρύλο, το πλάσμα αυτό χρησιμοποιεί τηλεπάθεια για να μαγνητίσει τα υποψήφια θύματα του και να τα οδηγήσει πάνω στις ράγες του τρένου, οδηγώντας τα στον θάνατο τους.

Η Roquel Bain στεκόταν πάνω στις ράγες και περίμενε να δει αν το πλάσμα θα κάνει την εμφάνιση του. Υποτίθεται πως σου παρουσιάζεται λίγο πριν τον θάνατο σου. Μαζί με τον σύντροφο της είχαν ανέβει πάνω σε γέφυρα που πίστευαν πως δεν χρησιμοποιείται πια, ωστόσο είδαν ξαφνικά μια αμαξοστοιχία να έρχεται κατά πάνω τους. Πιάστηκαν από την άκρη της γέφυρας μέχρι να περάσει το τρένο καθώς δεν μπορούσαν να διαφύγουν αλλιώς, ωστόσο η 26χρονη δεν άντεξε και έπεσε από πολύ μεγάλο ύψος. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος. Έρευνα πάντως διενεργεί και το τμήμα ανθρωποκτονιών.

Το θέμα είναι πως δεν πρόκειται για τη μόνη που έχει χάσει τη ζωή της με αυτόν τον τρόπο, καθώς πολλοί έχουν σκοτωθεί με τον ίδιο τρόπο τα τελευταία τριάντα χρόνια, παρότι οι αρχές έχουν χτίσει φράχτες για να μην μπορούν οι διερχόμενοι να πλησιάζουν τις ράγες και να ανεβαίνουν στη "στοιχειωμένη" γέφυρα.

Συντάκτης: Χρήστος Δεμέτης
Πηγή: news247.gr