Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Φάμελλος: Περί τα 100 άτομα αποκλείουν τη σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη.


Μικρή ομάδα περίπου εκατό ατόμων πρωτοστατεί στους συνεχιζόμενους αποκλεισμούς τής σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη, όπως είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος,
επισημαίνοντας ότι οι κινητοποιήσεις αποσκοπούν στη δημιουργία εντυπώσεων και ότι δεν πρόκειται να ανακόψουν την ομαλή μετακίνηση των προσφύγων προς τα κέντρα φιλοξενίας.

Όπως είπε ο κ. Φάμελλος, μιλώντας στην εκπομπή «ΑΠΕριττα», τα περίπου εκατό αυτά άτομα, αγνώστου εθνικότητας, διακόπτουν ανά δύο με τρεις ώρες τη σιδηροδρομική σύνδεση Ελλάδας ? πΓΔΜ, παρουσία τηλεοπτικών καναλιών και κάποιων οργανώσεων προκειμένου ?όπως σημείωσε? να δημιουργηθεί γεγονός. «Είναι μια επιδεικτική διαδικασία που εξυπηρετεί ορισμένους σκοπούς και δεν ακολουθείται από το σύνολο των προσφύγων, σχεδόν από κανέναν» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί, με ειρηνικά μέσα, η μετακίνηση των προσφύγων από την Ειδομένη προς τα κέντρα φιλοξενίας.

Πηγή: e-typos.com