Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Αύριο οι νέες συγκεντρώσεις των συνταξιούχων.

Συγκεντρώσεις και άλλες δραστηριότητες σε όλη τη χώρα διοργανώνουν αύριο Πέμπτη και τις επόμενες μέρες οι συνταξιούχοι σε όλη τη χώρα, συνεχίζοντας τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες, μετά και τη συμμετοχή τους στην πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 12 Νοέμβρη.
Στην Αθήνα, πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, οργανώνουν αύριο οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ, με αιχμή τα ζητήματα του Ασφαλιστικού και τη νέα επίθεση που σχεδιάζει η κυβέρνηση. Στη Θεσσαλονίκη, συγκέντρωση θα γίνει στις 10.30 π.μ., μπροστά στο ΙΚΑ στην οδό Αριστοτέλους και στην Πάτρα, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο (Κολοκοτρώνη 20).

Στη Χαλκίδα, θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας, στις 10.30 π.μ., στο Νοσοκομείο της πόλης. Συγκεντρώσεις επίσης την Πέμπτη διοργανώνουν οι συνταξιούχοι στο Βόλο, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου (Δημαρχείο), στις 10.30 π.μ., στη Λαμία, στις 10.30 π.μ. στην πλατεία Πάρκου, στη Λιβαδειά, στις 10.30 π.μ. μπροστά στα γραφεία του ΙΚΑ, στην Αλεξανδρούπολη, στις 11 π.μ., μπροστά στο Επιμελητήριο, στο Αγρίνιο, στις 10 π.μ, στα γραφεία του ΙΚΑ, στην Τρίπολη, στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία και στην Καβάλα, στη μια το μεσημέρι, στο Νοσοκομείο.

Τέλος, την Κυριακή 29/11, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, θα γίνει η ετήσια καθιερωμένη σύσκεψη των ΔΣ των συνταξιουχικών σωματείων του ΟΑΕΕ Μακεδονίας - Θράκης και μεγάλων πόλεων. Θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία της ΠΟΣ ΟΑΕΕ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα Διονύση Σβορώνο.

Πηγή: rizospastis.gr