Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Φοιτήτρια κουράστηκε να πληρώνει ενοίκιο και μένει σε τρένο!


Φοιτήτρια κουράστηκε να πληρώνει ενοίκιο και μένει σε τρένο.

Μια γερμανίδα φοιτήτρια κουράστηκε με τους σπιτονοικοκύρηδες και αποφάσισε να… μείνει σε τρένο.
Η 23χρονη Leonie Müller, εγκατέλειψε τη μόνιμη κατοικία της την άνοιξη. «Ξεκίνησε όταν άρχισα να είχα έντονες διαφωνίες με τον σπιτονοικοκύρη μου», είπε η ίδια στην Washington Post.
«Γρήγορα αποφάσισα ότι δεν ήθελα να μένω πια εκεί και συνειδητοποίησα: στη πραγματικότητα δεν θέλω να ζω εδώ καθόλου». Πλέον, η Müller πληρώνει περίπου 240 λίρες Αγγλίας για ένα μηνιαίο εισιτήριο στον σιδηροδρομικό σταθμό όπου επέλεξε να μένει, τη στιγμή που το προηγούμενο διαμέρισμά της στοίχιζε 290 λίρες.

Εκεί, μετέφερε όλα της τα υπάρχοντα: Ρούχα, τάμπλετ, βιβλία και μια τσάντα με είδη υγιεινής, και λούζει τα μαλλιά της στο μπάνιο του τρένου.

«Αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου στα τρένα και μπορώ, ταυτόχρονα, να επισκέπτομαι όσους φίλους και πόλεις θέλω. Είναι σαν να είσαι σε συνεχόμενες διακοπές», λέει.

Η Müller σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Tübingen, περίπου 30 χιλιόμετρα μακριά από τη Στουτγάρδη στη Γερμανία. «Διαβάζω, γράφω, κοιτάζω έξω από το παράθυρο και γνωρίζω ευγενικούς ανθρώπους συνέχεια. Πάντα υπάρχει να κάνεις κάτι στα τρένα», είπε στο γερμανικό σταθμό SWR.

studentgirlgirl4girls2

Πηγή: newsbeast.gr