Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Συνάντηση της Επιτροπής απολυμένων εργαζόμενων στις κλινάμαξες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με τον κ. Σπίρτζη.

 Συντάντηση θα έχει σήμερα η Συντονιστική επιτροπή Αγώνα των Απολυμένων Εργαζομένων, από το Τμήμα Κλιναμαξών-Κλινοθεσίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με τον αναπληρωτή υπουργό κ. Χρήστο Σπίρτζη, μετά από την χθεσινή παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο μεταφορών. Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση:

" Η Συντονιστική επιτροπή Αγώνα των Απολυμένων Εργαζομένων από το Τμήμα Κλιναμαξών-Κλινοθεσίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πραγματοποίησε χθες 22-06-2015 παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών προκειμένου να καθοριστεί συνάντηση με τον κ. Αναπληρωτή Υπουργό Χρήστο Σπίρτζη, συνάντηση την οποία ζητούσαμε επίμονα ακόμα πριν να ορκιστεί, πράγμα πού κατέστη αδύνατο με ευθύνη του Υπουργείου.
 Μετά από την έντονη πίεσή μας αποσπάσαμε τον καθορισμό συνάντησης με τον κ. Υπουργό για σήμερα 23-06-2015 και ώρα 15.00 μ.μ.
 Για πολλοστή φορά απαιτούμε την άμεση επαναπρόσληψη μας με τροπολογία-πρόταση του Υπουργείου Μεταφορών πρός το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης,και την άμεση τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της κυβέρνησης χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε με αυτή την ευκαιρία όλους όσους συμπαρασταθήκανε στο δίκαιο αγώνα μας .
 Δηλώνουμε ότι δεν θα σταματήσουμε μέχρι πού και ο τελευταίος συνάδελφος επανέλθει στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΛΙΝΑΜΑΞΩΝ-ΚΛΙΝΟΘΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Τα μέλη: 

Παπαϊωάννου Βλαδίμηρος-Άρης Υπεύθυν. Επικοιν. Τηλ 6977091949
Κορομηλάς Κων/νος                                                   Τηλ. 6979293382
Κυριακός Σπυρίδων
Ανανιάδου Ευγενία    "