Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Η.Π.Α: Σουηδοί αστυνομικοί σταματάν καβγά στο μετρό της Νέας Υόρκης, κατά την διάρκεια διακοπών τους!!! Δείτε το βίντεο!!!

  Τι κι αν βρίσκονταν σε διακοπές στη Νέα Υόρκη; Τέσσερις Σουηδοί αστυνομικοί ξέχασαν για λίγο τις στιγμές χαλάρωσης και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του καθήκοντος όταν επενέβησαν για να σταματήσουν έναν άγριο καβγά μέσα στο μετρό.
Οι τέσσερις Σουηδοί μπήκαν στο μετρό για να πάνε στο Μπρόντγουεϊ να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Οι Άθλιοι». Ξαφνικά ο οδηγός του συρμού, απευθυνόμενος στους επιβάτες, ρώτησε αν υπάρχουν αστυνομικοί μέσα στο τρένο. «Σκεφτήκαμε ότι κάποιος χρειαζόταν βοήθεια» είπε ο 25χρονος Σάμουελ Κβάρζελ. Όταν οι τέσσερις Σουηδοί έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο οδηγός είδαν δύο άστεγους να έχουν πιαστεί στα χέρια. «Ο ένας είχε ανέβει πάνω στον άλλο και τον χτυπούσε. Τους χωρίσαμε» είπαν στην εφημερίδα New York Post. Στο Διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει την παρέμβαση των τεσσάρων Σουηδών. Ο αρχηγός της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Μπιλ Μπράτον, τους συνάντησε και τους ευχαρίστησε προσωπικά για την πράξη τους.


Πηγή: in.gr