Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Πειραιάς: Τα έργα Μετρό και Τραμ φέρνουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Με πιο γρήγορους ρυθμούς το τελευταίο διάστημα τρέχουν τα έργα Μετρό και Τραμ που εκτελούνται για την επέκταση του μέσου στο κέντρο και το λιμάνι του Πειραιά. Τώρα ξεκίνησαν μεγάλες πολυετείς κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των έργων και είναι οι παρακάτω:
Λόγω εκτέλεσης εργασιών επέκτασης του μετρό Αθήνας (κατασκευή μετρό σταθμού Πειραιά), θα πραγματοποιηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από 24-9-2014 έως και 1-10-2017, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Πειραιώς:

• πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Τσαμαδού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Δεληγιώργη έως το ύψος του ο.α. 78, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου (στις διαμορφωμένες εισόδους και εξόδους)
• καθορισμός της οδού Τσαμαδού ως οδού διπλής κατεύθυνσης, από την οδό Ζέας έως το ύψος του ο.α 78
• αντιδρόμηση της οδού Τσαμαδού στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζέας και Θεάτρου με νέα φορά κατεύθυνσης από την οδό Θεάτρου προς και μέχρι την οδό Ζέας
• απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης και στις δυο πλευρές της οδού Δεληγιώργη στο τμήμα της 15μ. πριν από τη συμβολή της με την οδό Τσαμαδού προς και μέχρι 35μ. μετά τη συμβολή της με την οδό Τσαμαδού
• απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης στη δεξιά πλευρά της οδού Τσαμαδού, στο τμήμα της από την οδό Θεάτρου έως το ύψος του ο.α. 80.

Για όσους κινούνται στους παραπάνω δρόμους καλό θα ήταν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

ypodomes