Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Το θέμα των σιδηροδρομικών ταυτοτήτων στους μεταταγμένους συνταξιούχους σιδηροδρομικούς στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν κατά την σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι και αυτό της χορήγησης σιδηροδρομικών ταυτοτήτων στους συνταξιούχους μεταταγμένους σιδηροδρομικούς. Ένα δίκαιο αίτημα των μεταταγμένων σιδηροδρομικών οι οποίοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού σιδηροδρόμου.
«Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ευελπιστούμε ότι η δέσμευση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Αθανάσιου Ζηλιασκόπουλου θα γίνει πράξη» δήλωσε στα «Σ.Ν» το μέλος της διοίκησης του Σωματείου των συνταξιούχων σιδηροδρομικών Β.Ε «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» κ. Παύλος Χατζηκωσταντίνου. Όπως είναι γνωστό σε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα του κ. Ζηλιασκόπουλου με εκπροσώπους των μεταταγμένων συνταξιούχων σιδηροδρομικών οι οποίοι συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδία Συνταξιούχων κ. Βασίλη Αποστολόπουλο έλαβαν την υπόσχεση –δέσμευση- από το πρόεδρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ότι θα φέρει το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο για έγκριση για να ξεκινήσει στην συνέχεια η διαδικασία της χορήγησης των ταυτοτήτων στους συνταξιούχους μεταταγμένους σιδηροδρομικούς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που είχαν μεταταχτεί υποχρεωτικά βάσει του ν. 3891/2010.