Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

17 ευρώ φοιτητικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για τη διαδρομή Αθήνα-Πάτρα

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ διπλασιάζει τις συχνότητες των δρομολογίων των λεωφορείων στο τμήμα Κιάτο-Πάτρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών που μετακινούνται μεταξύ Αθήνας και Πάτρας με τον Προαστιακό
Από 17 ευρώ ξεκινούν τα φοιτητικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για τη διαδρομή Αθήνα-Πάτρα
                                                                          
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αυξάνει τα δρομολόγια των λεωφορείων της στο τμήμα Κιάτο – Πάτρα, ώστε σε συνδυασμό με τις ανταποκρίσεις του προαστιακού σιδηρόδρομου να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που μετακινείται από την Αθήνα με προορισμό την Αχαϊκή πρωτεύουσα και αντίστροφα, με οικονομικές τιμές. Το κανονικό εισιτήριο απλής μετάβασης κοστίζει 17,00 € και 27,20€ μετ’ επιστροφής.
Για τους φοιτητές των ΑΕΙ/ ΤΕΙ οι οποίοι ταξιδεύουν από τον τόπο διαμονής τους προς τον τόπο σπουδών τους (Πάτρα ή Αθήνα), παρέχεται ειδική εκπτωτική τιμή 17,00 ευρώ στα εισιτήρια μετ΄ επιστροφής.

Η παραπάνω ειδική τιμή θα διατίθεται από τα σημεία πώλησης Αθήνας & Πάτρας καθώς επίσης από τα εκδοτήρια των σταθμών του προαστιακού στο τμήμα μεταξύ Πειραιά – Μαγούλας και Πειραιά – Δουκ. Πλακεντίας.
Για τη χορήγηση της ειδικής εκπτωτικής τιμής απαιτείται η επίδειξη της ακαδημαϊκής ταυτότητας, εφόσον ως έδρα σχολής αναγράφεται η Πάτρα ή η Αθήνα.
Γενικότερα για όσους δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία αλλά κατέχουν τη φοιτητική ιδιότητα, το εισιτήριο απλής μετάβασης κοστίζει 12,75€ και 20,40€ μετ’ επιστροφής.
Με αυτόν τον τρόπο οι ταξιδιώτες μπορούν να μετακινηθούν με τον προαστιακό σιδηρόδρομο από την Αθήνα στο Κιάτο σε μία ώρα και είκοσι λεπτά και με μια απλή μετεπιβίβαση στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να φθάσουν στην Πάτρα, γρήγορα και με οικονομικό  αντίτιμο.
Τα δρομολόγια του Προαστιακού στη γραμμή Αεροδρόμιο–Κιάτο, τα οποία έχουν άμεση ανταπόκριση με τα λεωφορεία, εκτελούνται ανά μία ώρα, με πρώτη αναχώρηση  στις 05:44 το πρωί και τελευταία στις 18:44 το βράδυ.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr