Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Βασίλης Αποστολόπουλος πρόεδρος της ΟΣΣΕ: «Απαράδεκτη ενέργεια η μη απόδοση ταυτότητας στους Μεταταγμένους σιδηροδρομικούς»

«Απαράδεκτη ενέργεια. Το ελάχιστο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, η ενέργεια αφαίρεσης του Δελτίου Ιδιότητας Δικαιούχου (ταυτότητα) που επί 25-30 χρόνια είχαν οι μετατασσόμενοι, χωρίς την θέλησή τους, συνάδελφοι μας σιδηροδρομικοί.

Καμία λογική δεν μπορεί να δικαιολογήσει αυτή την ενέργεια των διευθυνόντων Συμβούλων του ΟΣΕ να αφαιρείται από έναν μετατασσόμενο σιδηροδρομικό που για τρία - τέσσερα χρόνια μετατάσσεται χωρίς την θέλησή του, λόγω εντολών της Τρόικας, περί μείωσης προσωπικού στον ΟΣΕ, προκειμένου να ολοκληρώσουν τον χρόνο προς συνταξιοδότηση και να επιστρέφουν για σύνταξη στον ίδιο φορέα, να τους αφαιρείται το Δελτίο Ιδιότητας σιδηροδρομικών.

Το θέμα αυτό, τόνισε ο Πρόεδρος της ΠΟΣΣ συνάδελφος Αποστολόπουλος Βασίλης, είναι ηθικό και κανένα άλλο σκοπό δεν εξυπηρετεί, σε συνέντευξη που έδωσε στην κοπή πίτας των συνταξιούχων Βορείου Ελλάδος ερωτηθείς από δημοσιογράφο. Καθώς το ίδιο τόνισε και στην κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΠΟΣ όπου παρευρίσκονταν και οι διευθύνοντες σύμβουλοι του ΟΣΕ κ. Θεοφανόπουλος, ΤΡΑΙΟΣΕ κ. Ζηλιασκόπουλος ,ΕΕΣΣΤΥ κ. Αγιάσογλου ζητώντας την αποκατάσταση αυτής της αδικίας ως ελάχιστο δείγμα προσφοράς της μακρόχρονης υπηρεσίας τους στον ΟΣΕ.»