Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών "Λαρισαϊκός"

"Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι, 
Πάγια και αταλάντευτη θέση μας είναι ο Ενιαίος Δημόσιος Σιδηρόδρομος, ασφαλής με κοινωνικά χαρακτηριστικά και θα μας βρει απέναντι όποιος επιβουλεύεται τις θέσεις μας όσο ψηλά και αν βρίσκεται. 
Όλα ξεκίνησαν μετά την συνάντηση του Προεδρείου του Σ.Σ "ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ " με τον Δ.Σ της ΕΕΣΣΤΥ κο Αγιάσογλου. Σε όλες μας τις ερωτήσεις η απάντηση ήταν δεν ξέρω, δεν έχω ενημερωθεί, δεν το γνωρίζω, θα γίνει σε βάθος χρόνου. 
Η απορία μας αν δεν γνωρίζει ότι οι συνάδελφοι έχουν κακοπληρωθεί, ότι τους χρωστούνται δεδουλευμένα, ότι ΜΑΙ και ΚΕΠ καρκινοβατούν από προσωπικό τότε θα δεν κάνει για αυτή την θέση και θα πρέπει να παραιτηθεί άμεσα είτε εάν γνωρίζει όλα τα παραπάνω προφανώς μας εμπαίζει. 
Για τους παραπάνω λόγους ο προσωπικό του ΜΑΙ αποφάσισε να καταλάβει συμβολικά την γραμμή μπροστά στο IC52 με σκοπό να εκμαιεύσει ξεκάθαρες απαντήσεις στα προβλήματα του. Σε συνέχεια 30 εργαζόμενοι με το Σωματείο απαίτησαν το αυτονόητο στο γραφείο του Δ.Σ της ΕΕΣΣΤΥ στην Καρόλου. 
Κε Αγιάσογλου πάψτε να μας εμπαίζετε, δώστε λύσεις στα παραπάνω προβλήματα και αντιληφθείτε πλέον ότι η ανοχή των συναδέλφων τελείωσε. 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς." 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ «ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ»