Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Π. Θεοφανόπουλος Πρόεδρος και Διευθύνον Σύμβουλος του ΟΣΕ: « Πέντε εκατομμύρια ευρώ για αναβάθμιση των σιδηροδρομικών υποδομών της Θεσσαλονίκης». Δείτε το βίντεο


Την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης μέχρι και τον κομβικό σταθμό ΤΧΙ  κόστους  5 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου  οι υποδομές να ανταποκριθούν στα φορτία τα οποία θα μεταφέρονται από και προς το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε μιλώντας στα «Σ.Ν» ο πρόεδρος και Διευθύνον Σύμβουλος του ΟΣΕ  κ. Παναγιώτης Θεοφανόπουλος.
Ο κ. Θεοφανόπουλος συμμετείχε στην σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της  Θεσσαλονίκης όπου επισημοποιήθηκε η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ ΟΛΘ, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ο Διευθύνον Σύμβουλος του ΟΣΕ, εκτός από την συμφωνία που επετεύχθηκε μεταξύ των τριών φορέων, αναφέρθηκε στην συνέντευξη του και στην κατάσταση του υφιστάμενου σήμερα  σιδηροδρομικού δικτύου και τις παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν για την ανάταξη του. Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του κ. Π. Θεοφανόπουλου στα «Σ.Ν»