Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ο κ. Απόστολος Φώλας απαντά στις ερωτήσεις σας



Γέφυρα επικοινωνίας έχουν ανοίξει τα «Σ.Ν» μεταξύ των φιλών που θέλουν να εργαστούν στην Σαουδική Αραβία και επιθυμούν  να πληροφορηθούν  τον τρόπο ζωής εκεί και του κ. Αποστόλου Φώλα, υπεύθυνου μηχανικού του μεγαλύτερου σιδηροδρομικού έργου που κατασκευάζεται στην Σαουδική Αραβία. Στον φίλο που πρόκειται να πάει να εργαστεί ως φυσιοθεραπευτής σε νοσοκομείο με την οικογένεια του ο κ. Φώλας απαντά.

"Παιδικός σταθμός υπάρχει όπως και σχολείο. Είναι όμως χρήσιμο να εξασφαλίσει να του τον πληρώνουν γιατί πιθανώς να είναι ακριβώς, όπως το σχολείο το international. Ινστιτούτα αισθητικής υπάρχουν για γυναίκες. Πρέπει όμως να το ψάξεις. Όταν κυκλοφορεί στα καταστήματα είναι υποχρεωμένη να φορά μόνο τη μαύρη μακριά ρόμπα. Το πρόσωπο, το κεφάλι και τα μαλλιά μπορεί να είναι ξεσκέπαστα για Ευρωπαίες και Αμερικάνες. Για τη δουλειά δεν ξέρω αλλά οι νοσοκόμες που είδα κρύβουν μόνο τα μαλλιά.  Νομίζω όμως ότι δεν θα χρειάζεται γιατί ξέρω ότι στα πάρτι που συναντώνται οι γυναίκες ακόμα και αυτές από τη Σαουδική Αραβία βγάζουν και τη ρόμπα και τον φερετζέ".

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Φώλα για την βοήθεια που προσφέρει στους  Έλληνες που θέλουν να εργαστούν στην Σαουδική Αραβία. Ο κ. Φώλας χωρίς καμιά υποχρέωση και με μόνη έγνοια την προσφορά του στους συνανθρώπους μας απαντά στις ερωτήσεις σας με ευχαρίστηση.  Να είστε καλά κ. Φώλα.