Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Θεσσαλονίκη. Άγνωστοι λεηλάτησαν τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του γηπέδου του συλλόγου των σιδηροδρομικών «Θερμαϊκός»

Οι ζημιές ξεπερνούν τις 22.000 Ευρώ.
 Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε η διοίκηση του «Θερμαϊκού»
 Σε πρωτοφανή κλίμακα λεηλασία προέβησαν άγνωστοι κλέφτες στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του γηπέδου που ανήκει στο σύλλογο των σιδηροδρομικών «Θερμαϊκός».
Οι άγνωστοι στην κυριολεξία ξήλωσαν τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις κλέβοντας ακόμη και την παροχή ρεύματος που συνδέει τον μετασχηματιστή της ΔΕΗ με τον ηλεκτρολογικό πινάκα του γηπέδου.
 Την κλοπή διαπίστωσε ο πρόεδρος του «Θερμαϊκού» κ. Σωτήρης Γιαννόπουλος την περασμένη Δευτέρα όταν επιχείρησε να θέση σε δοκιμαστική λειτουργία αντλία γεώτρησης προκειμένου να γίνει νέα σπορά στον χλοοτάπητα του γηπέδου, η αντλία δεν λειτούργησε. Αναζητώντας τα αίτια διαπίστωσε ότι είχε αφαιρεθεί ηλεκτρολογική εγκατάσταση του γηπέδου. Η ζημιά, σύμφωνα με εκτίμηση εμπειρογνώμονα, ξεπερνά της 22.000 ευρώ.  Ο πρόεδρος του «Θερμαϊκού» κ. Γιαννόπουλος  κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στο Α.Τ Πλατείας Δημοκρατίας. Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το τόπο της κλοπής.