Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚM με τον πρόεδρο και δ/ντα σύμβουλο του ΟΣΕ

Εν μέσω ιδιαίτερα καλού κλίματος και ουσιαστικού διαλόγου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ στην οδό Καρόλου, συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, με τον πρόεδρο και δ/ντα σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Παν. Αλκ. Θεοφανόπουλο.

Από την όλη διαδικασία επιβεβαιώθηκε ότι ο Οργανισμός, παρά τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου έτους και τις θετικές προβλέψεις για το 2012, εξακολουθεί να είναι στόχος μιας άθλιας προπαγάνδας κατασυκοφάντησης με βαθύτερο σκοπό να πληγεί ο Δημόσιος και κοινωνικός χαρακτήρας του καθώς και το κύρος του Οργανισμού και των εργαζομένων.
Στην συνάντηση, διατυπώθηκαν με σαφήνεια από την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, οι θέσεις του κόμματος κατά της ιδιωτικοποίησης τού ΟΣΕ.
Mετά τη συνάντηση, o επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος Βουλευτής Δημήτρης Στρατούλης, δήλωσε τα εξής :
«Οφείλουμε να διατηρήσουμε τον Δημόσιο χαρακτήρα τού ΟΣΕ, με αξιοκρατία, διαφάνεια και μακριά από κάθε πελατειακή εξάρτηση, με κορυφαίο σκοπό και στόχο την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου με ασφάλεια των παρεχόμενων υπηρεσιών σε τιμές προσιτές ιδιαίτερα στα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.
Ένας αναβαθμισμένος δημόσιος ΟΣΕ μπορεί να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της κοινωνίας και της οικονομίας της χώρας μας συμβάλλοντας ταυτόχρονα, στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος και του πολιτισμού.»


πηγή: NewsKosmos.Com/feedproxy.google.com