Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτο. Καθηλωμένα δίφρακτα στην ισόπεδη διάβαση Μενεμένης, λόγω έλλειψης λαδιού στο υδραυλικό σύστημα? Δείτε το βίντεο.

Ορατός ο κίνδυνος ατυχήματος
Απίστευτο και όμως αληθινό αυτό που συμβαίνει σε  σιδηροδρομική διάβαση στην Μενεμένη. Εδώ και 15 ημέρες περίπου τα δίφρακτα στην ισόπεδη διάβαση της οδού Αγίας Παρασκευής Μενεμένης δεν λειτουργούν και βρίσκονται καθηλωμένα στην θέση ανοιχτά, εξαιτίας της έλλειψης λαδιού στο υδραυλικό σύστημα. Από την διάβαση αυτή διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες αυτοκίνητα, εξυπηρετώντας την Δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης.
  Τα «Σ.Ν» σε επιτόπιο ρεπορτάζ διαπίστωσαν την επικινδυνότητα της μη λειτουργίας των διφράκτων, κάτι που  μπορεί εύκολα να αναληφθεί  ο αναγνώστης βλέποντας τις φωτογραφίες και το βίντεο που τραβήξαμε την ώρα της διέλευσης της αμαξοστοιχίας, καθιστούν αναγκαία και επείγουσα την άμεση αποκατάσταση της βλάβης και της λειτουργίας του συστήματος.  
  Οι πασαζοφύλακες του ΟΣΕ κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να αποτρέψουν κάθε ενδεχόμενο ατυχήματος όμως ο κίνδυνος ενός δυσάρεστου γεγονότος είναι ορατός. Θα πρέπει η αρμόδια υπηρεσία του ΟΣΕ να παρέμβει  άμεσα του θέματος και να δώσει λύσει. Δείτε το βίντεο και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα