Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Τον έσπρωξε πάνω σε τρένο και γλίτωσε από βέβαιο θάνατο. Δείτε το Βίντεο

Ο κ. Evans, 23 ετών, είχε γενέθλια και περίμενε να πάρει με φίλους ένα τρένο στο σταθμό Shrewsbury για να πάει σπίτι, τον περασμένο Ιούλιο, όταν συνέβη το περιστατικό.
Περιμένοντας στην πλατφόρμα, δύο γυναίκες από την παρέα του άρχισαν να δέχονται ανεπιθύμητα σχόλια από τον Worgan και μερικούς από τους φίλους του.

Ακολούθησε σύγκρουση μεταξύ των δύο ομάδων και ο Εvans προσπάθησε να προστατεύσει τις κοπέλες. Σε αυτό το σημείο μια μεγάλη εμπορική αμαξοστοιχία κατευθυνόταν προς το σταθμό.
Ο Worgan, όρμησε, άρπαξε το θύμα ρίχνοντας τον προς το κινούμενο τρένο. Ο Evans, χτύπησε κατά τη μεταφορά και έπεσε πάνω στην εξέδρα, με το μέρος του σώματός του, να κρέμεται πάνω από την άκρη μεταξύ της πλατφόρμας και του κινούμενου τρένου.
Άναυδοι οι θεατές στην πλατφόρμα έσπευσαν να βοηθήσουν τον Evans, ενώ ο Worgan κατευθύνθηκε μακριά κατά μήκος της πλατφόρμας.
Παρά τη σοβαρότητα του συμβάντος, ο Worgan, από το Telford, δραπέτευσε με μια ανασταλμένη ποινή φυλάκισης όταν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο Shrewsbury Crown.
Το δικαστήριο άκουσε ότι ήταν μόνο καθαρή τύχη ότι ο Robert Evans αναπήδησε από την πλευρά της αμαξοστοιχίας και προσγειώθηκε στην πλατφόρμα.
Πατέρας τριών παιδιών, ο Worgan, ένας οδηγό φορτηγού από το Oakengates, παραδέχθηκε ότι έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών του σιδηροδρόμου.
Του δόθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή για δύο χρόνια και τον διέταξαν να κάνει 200 ώρες απλήρωτης εργασίας. Είναι, επίσης, υποχρεωμένος να πληρώσει αποζημίωση £ 500 και £ 250 και τέθηκε κάτω από μια τρίμηνη απαγόρευση κυκλοφορίας μεταξύ 20:00 και 06:00.
Δείτε το βίντεο: