Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Πάτρα : Επανέρχεται ο Σκεντζος και τώρα ζητά ευθέως κατάργηση του προαστιακού – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


«Έπεσαν οι μάσκες της συντεχνίας» απαντούν οι πολίτες που τον χρησιμοποιούν
Λάδι στην φωτιά και νέο γύρο αντιπαράθεσης, σφοδρότερης τώρα, βάζει το νέο δελτίο τύπου για τον προαστιακό, αυτή την φορά από το σωματείο ΤΑΞΙ Πάτρας.
Ο Παναγιώτης Σκεντζος μετά την έντονη αντιπαράθεση με τα μέλη του προεδρείου της ΟΕΒΕΣΝΑ, που διαχωρίσαν την θέση τους από την πρώτη επιστολή του προς τον Υπουργό Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρη Ρεππα, με την οποία του έθετε πλαγίως την πρόταση του για κατάργηση της προαστιακής γραμμής, επανέρχεται σήμερα με νέα επιστολή - δελτίο τύπου, αλλά αυτή την φορά το υπογραφεί ως πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί.Χαρακτηριστικό της διαφοράς του κειμένου τώρα είναι, πως δεν γίνεται καμιά αναφορά στην ανάγκη επέκτασης του, ενώ ρητά ζητά την κατάργηση του προαστιακού.
Το περιεχόμενο του είναι πλέον η καθαρά συντεχνιακή άποψη των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ, αν και σε δημόσιες δηλώσεις του όταν δημοσιοποιήθηκε η επιστολή της ΟΕΒΕΣΝΑ, ο Παναγιώτης Σκεντζος τότε είχε αρνηθει με έντονο τρόπο ότι η πρωτοβουλία του είχε συντεχνιακά ελατήρια.
Μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Σκεντζος τοποθετεί εαυτον και συναδέλφους του απέναντι σε μια ολόκληρη κοινωνία, αυτή της ευρύτερης περιοχής του Ρίου, την οποία χαρακτηρίζει προνομιούχα περιοχή, ενώ κάνει λογο και για επιλεκτική διατήρηση της ζημιογόνου γραμμής.
Θα είναι ενδιαφέρον να γνωρίζαμε εάν συμφωνούν οι συνάδελφοι του στην πλειοψηφια τους, απέναντι στο περιεχόμενο και τους χαρακτηρισμούς προς μεγάλη μερίδα συμπολιτών και εν δυνάμει πελατών τους, αλλά και στα υπονοούμενα που αφήνει το κείμενο που υπογράφεται από τον Παναγιώτη Σκεντζο και τον γραμματέα Γιώργο Σιδερη.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως θα είναι, τόσο η αντίδραση των υπαλλήλων του ΟΣΕ, όσο και μερίδας πολιτών, που με δηλώσεις τους αντίκρουσαν τα επιχειρήματα του Παναγιώτη Σκεντζου στην προηγουμένη επιστολή, που είχε τα διακριτικά της ΟΕΒΕΣΝΑ.
Bestnews