Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Έκλεψαν χρήματα από ηλικιωμένο μέσα σε τρένο και συνελήφθησαν στην Λάρισα

Άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Λάρισας όπου συνέλαβαν τους τέσσερις δράστες και αναζητούν και τον πέμπτο συνεργό τους.
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, τρεις κοπέλες ηλικίας 26, 26 και 19 ετών αντίστοιχα και ένας ημεδαπός, ηλικίας 27 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους υπήκοος Αλβανίας, για κλοπή.
Ειδικότερα, χθες εντός αμαξοστοιχίας του ΟΣΕ, που εκτελούσε δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, οι ανωτέρω δράστες, με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από 76χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 850 ευρώ. Ο παθόντας αντιλήφθηκε την κλοπή σε βάρος του στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιανοκλαδίου, όπου αποβιβάστηκε από την αμαξοστοιχία. Οι ανωτέρω δράστες εντοπίστηκαν στο Σιδηροδρομικό σταθμό Λάρισας από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται ο πέμπτος συνεργός τους. Στην κατοχή τους βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 620 ευρώ, το οποίο και αποδόθηκε στον παθόντα. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.  Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.
trikalanews.gr