Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η ΔΑΚΕ κίνησης κατά στελέχους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τον κατήφορο του γνωστού «ΡΕΤΣΙΝΑ» που ως γνωστόν τις τελευταίες ημέρες έχει μεταταγεί στο Προσωπικό Κίνησης και υποκαθιστά τον ελεγκτικό μηχανισμό, εκθέτοντας τη Γενική Διεύθυνση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με την εν γένει παρουσία του και τις παρορμητικές του ενέργειες.
Το τελευταίο ολίσθημα του να θέσει εκτός υπηρεσίας το συνάδελφο ΛΟΥΚΑ ΒΑΓΕΝΑ που είναι γνωστός για την υπηρεσιακή του επάρκεια και ταυτόχρονα να απομακρύνει από την πρώτη γραμμή άξιους Συνοδούς (ΠΑΣΣΙΑΣ) την ώρα που καίγεται για την αύξηση των εσόδων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε συνδυασμό με την μεγάλη καθυστέρηση των πρακτορεύσεων στους Σταθμούς, πρέπει να προβληματίσει τους Διοικούντες για την υπηρεσιακή επάρκεια και τον ευάλωτο χαρακτήρα του ανδρός.
Μόλις χθες άρχισε να εκδίδει εισιτήρια σε εν ενεργεία συναδέλφους και συνταξιούχους, ενώ στον ευάλωτο εαυτό του επιφυλάσσει απαλλαγή από την εφαρμογή του νέου Κανονισμού για το 20% στα υπηρεσιακά εισιτήρια.
Είναι αλήθεια ότι ο τέως Διευθυντής ΡΕΤΣΙΝΑΣ έδωσε εξετάσεις και απέτυχε, όταν ζήτησε να φύγουν το «πολύ» 200 συνάδελφοι από την Κίνηση όπως ο ίδιος λέει, και τελικά το Υπουργείο και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έδιωξε 350 συναδέλφους. Προφανώς τον έγραψαν γιατί τον γνώριζαν…..
Από τότε έχει αρχίσει ήδη το ξήλωμα του δύστυχου «Σκυφτούλη» τέως συνδικαλιστή Προέδρου των Μηχανικών του ΟΣΕ.
Γνωρίζει επίσης και ο ίδιος ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές έχουν εκθέσει αυτούς που τον στηρίζουν και το τέλος του πλησιάζει…..

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Η ΔΑΚΕ ΚΙΝΗΣΗΣ καλεί το Προεδρείο του Σωματείου να ξεχάσει τη χαλαρότητα των καλοκαιρινών διακοπών και να πάρει θέση απέναντι στον οπαδό του «εκτός υπηρεσίας», να επιδιώξει και να απαιτήσει να τεθεί τέλος στη θλιβερή διαδρομή του με τον χαρακτηρισμό «εχθρός του τρένου».
Υ.Γ. Καλούμε τους Συνοδούς να αναγκάσουν το συνταξιούχο Ρετσινά να πληρώνει το 20% όταν
ταξιδεύει για το δικό του καλό. Διαφορετικά, έχει ραντεβού με τη Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
όπου θα τεθεί ούτως ή άλλως το θέμα του.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΑΚΕ ΚΙΝΗΣΗΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΚΟΥΤΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΡΥΔΗΣ ΔΩΡΟΘΕΟΣ