Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Πάτρα: Όνειρο θερινής νυκτός η προέκταση του προαστιακού, παρά τις υποσχέσεις Καλεντζώτη

Έντονη δυσφορία από δεκάδες πολίτες
Η αντιδήμαρχος Λένα Καλεντζωτη, είχε υποσχεθεί στους Πατρινούς ότι μέχρι το τέλος του Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή όλων των ραμπών στα σημεία που η ιδία είχε εξαγγείλει, ότι συμφώνησε με τον κ. Ζηλιασκόπουλο του ΟΣΕ. Επτά ημέρες απομένουν για να τελειώσει ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού και το ρεπορτάζ στα σημεία αυτά δείχνει, ότι τίποτα από όσα είχε πει η αντιδήμαρχος δεν εχει ετοιμαστεί..
Η ράμπα μέρος της οποίας έχει κατασκευαστεί στο ύψος του γηπέδου της Παναχαικής ( ΦΩΤΟ ) (και σήμερα στο έργο δεν υπήρχε κανείς) είναι η μια και μοναδική που ξεκίνησε, αλλά οι εργασίες προχωρούν από ελάχιστους εργάτες και με ρυθμούς… «φέτας», ενώ για τις υπόλοιπες και κυρίως αυτές του Αγίου Βασιλείου, των Αραχωβίτικων και του Ψαθοπύργου, δεν έχει πέσει ούτε μια φτυαριά τσιμέντο.
Η δυσφορία των πολιτών που πίστεψαν στα εξεγγελόμενα της κυρίας Καλεντζώτη είναι μεγάλη και εκφράζεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο, τόσο σε κατ' ιδίαν συζητήσεις, όσο και σε δημόσιες.
Το πράγμα γίνεται χειρότερο, καθώς για τις ανάγκες του ρεπορτάζ απευθυνθήκαμε στην αντιδήμαρχο για να μάθουμε τι ακριβώς συμβαίνει και η αίσθηση που αποκομίσαμε μετά από ένα συνεχές «κυνηγητό» είναι, πως αποφεύγει ακόμα και να μας ακούσει, σε ότι αφορά το θέμα.
Ως πότε;
Bestnews