Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΝΕΟ ΠΛΕΓΜΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΡΓΟΣ / ΝΑΥΠΛΙΟ – ΤΡΙΠΟΛΗ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει πως, ύστερα από την ολοκλήρωση των επιτυχημένων δοκιμών βελτίωσης στη γραμμή Κόρινθος – Άργος / Ναύπλιο – Τρίπολη, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του νέου και ενισχυμένου πλέγματος δρομολογίων στο άνωθεν τμήμα, το οποίο και θα τεθεί σε ισχύ από την Κυριακή 1 Αυγούστου 2010. Πιο συγκεκριμένα, συνολικά το δρομολόγιο Αθήνα – Ναύπλιο (με μετεπιβίβαση από τον Προαστιακό Αθήνας) από τις 2 ώρες και 43 λεπτά μειώνεται στις 2 ώρες και 7 λεπτά, ενώ το Αθήνα – Τρίπολη (επίσης με μετεπιβίβαση από τον Προαστιακό Αθήνας) από τις 3 ώρες και 44 λεπτά μειώνεται στις 2 ώρες και 57 λεπτά.
Αντίστοιχες βελτιώσεις σημειώνονται και στα επιμέρους δρομολόγια του πλέγματος:
• Το Κόρινθος – Άργος από τα 65 λεπτά μειώνεται στα 45
• Το Άργος – Ναύπλιο από τα 17 λεπτά μειώνεται στα 10
• Το Άργος – Τρίπολη από τα 80 λεπτά μειώνεται στα 58 λεπτά
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. συνεπής στις εξαγγελίες της για τη δημιουργία ενός πιο λειτουργικού σιδηροδρόμου, διαμόρφωσε ένα νέο, ευέλικτο και ανταγωνιστικό πλέγμα δρομολογίων για τη γραμμή Κόρινθος – Άργος / Ναύπλιο – Τρίπολη τροποποιώντας επιπρόσθετα και τις ώρες αναχώρησης και άφιξης από και προς Αθήνα – Κόρινθο, ώστε το επιβατικό κοινό να μπορεί να εκμεταλλεύεται τις πρωινές και βραδινές ανταποκρίσεις του Προαστιακού Σιδηροδρόμου.
Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να εισέρχεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (www.trainose.gr) ή να απευθύνεται στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στον αριθμό 1110.
Πίνακας των νέων δρομολογίων