Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Παρουσία του Χρ. Σπίρτζη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια έναρξης λειτουργίας της σιδηροδρομικής εταιρίας Rail Cargo Logistics Goldair. Δείτε εικόνες.



Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και με την παρουσία του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστου Σπίρτζη πραγματοποιηθήκαν σήμερα τα εγκαίνια έναρξης λειτουργίας της νέας σιδηροδρομικής εταιρίας με το όνομα Rail Cargo Logistics Goldair στις εγκαταστάσεις της στην Σίνδο.
Του καλεσμένους υποδέθηκε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Goldair κ. Καλλίνικος Καλλίνικος 

Στις ομιλίες τους τόσο ο Υπουργός κ. Σπίρτζης όσο και οι υπόλοιποι ομιλητές αναφέρθηκαν στο σημαντικό γεγονός της έναρξης λειτουργίας μεταφοράς εμπορευμάτων από την εταιρία Goldair. 

Μεταξύ των αναβρεθέντων ήταν : η Πρέσβης της Αυστρίας κ. Αndrea Ikic- Boehm , το μέλος του Δ.Σ της Cargo Αυστρίας κ. Erik Regter, Ο πρόεδρος του ΟΣΕ κ. Γιώργος Κακουλάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ Αθ. Σχίζας, ο Πρόεδρος της ΕΕΣΣΤΥ κ. Γιάννης Αντωνιάδης , η πρόεδρος της ΡΑΣ κ. Ιωάννα Τσιαπαρίκου, καθώς και Πολλά στελέχη του Ομίλου του ΟΣΕ . 

Στην συνέχεια η διοίκηση της Rail Cargo Logistics Goldair και ο υπουργός κ. Σπίρτζης επιβιβάστηκαν σε εμπορική αμαξοστοιχία.


Φωτορεπορταζ: Χρήστος Γιαννακίδης