Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα την Τετάρτη λόγω απεργίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Ακινητοποιημένα θα είναι την Τετάρτη τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, ενώ το Μετρό προς το αεροδρόμιο θα σταματά στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.


Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη 30 Μαΐου, λόγω της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ, που διαμαρτύρονται για τη λιτότητα, την ανεργία και υπερφορολόγηση.

Ακινητοποιημένα θα είναι την Τετάρτη τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, ενώ το Μετρό προς το αεροδρόμιο θα σταματά στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. Την Πέμπτη 31 Mαΐου, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα μείνουν ακινητοποιημένα όλη την ημέρα, λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοί τους.

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια, καθώς στην απεργία συμμετέχει και η ΠΝΟ. 

Σε ακυρώσεις και τροποποιήσεις των πτήσεων προχώρησαν η Aegean και η Olympic Air την Τετάρτη, λόγω της στάσης εργασίας των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας από τις 10 το πρωί έως τη μία μετά το μεσημέρι, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας.

Στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, αλλά και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων στα Δημόσια Νοσοκομεία. 

Εικοσιτετράωρη απεργία για την Τετάρτη έχουν προκηρύξει και οι καθηγητές μέσης εκπαίδευσης. Οι δάσκαλοι δεν έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής τη στάση τους. 

Οι απεργιακές συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ είναι προγραμματισμένες για τις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος. Στις 10.30 το πρωί θα συγκεντρωθεί το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.



Πηγή: http://www.skai.gr