Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Αναστάτωση με αμαξοστοιχία στην Αγγλία όταν ο οδηγός «έχασε» τον δρόμο!

Το απίστευτο περιστατικό προκάλεσε «κύματα» σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η ταλαιπωρία των επιβατών έλαβε χώρα αρκετή ώρα αργότερα.

Nα χαθεί ένα αμάξι ή λεωφορείο είναι αρκετά πιθανό. Το ίδιο ισχύει και για τα πλοία, τα αεροπλάνα κι όλα τα μέσα που δεν έχουν σταθερή τροχιά.

Όμως, να χαθεί ολόκληρο τρένο, δεν είναι και κάτι που συναντιέται κάθε μέρα.

Όμως, ο απίθανος μηχανοδηγός επιβατικής αμαξοστοιχίας στην Μεγάλη Βρετανία κατάφερε -γιατί περί κατορθώματος πρόκειται- να χαθεί κατά τη διάρκεια ταξιδιού από την πόλη του Γιορκ προς το Ρέντινγκ, ταλαιπωρόντας αφάνταστα τους εκατοντάδες επιβάτες.




Ο μηχανοδηγός μπέρδεψε τις ράγες σε μία από τις πολλές διχάλες που αποτελούν το βρετανικό σιδηροδρομικό δίκτυο, ενώ δεν αντιλήφθηκε την γκάφα παρά μόνον όταν αντί για την πόλη του Ρέντινγκ έφτασε στο Σέφιλντ.

Το ανεπανάληπτο συμβάν έκανε τον γύρο των social media στο Νησί, καθώς αρκετοί ήταν οι επιβάτες που μοιράστηκαν μέσω twitter την εμπειρία τους να χαθούν στο σιδηροδρομικό δίκτυο της βρετναικής ενδοχώρας.

Από την άλλη, η υπηρεσία σιδηροδρόμων ζήτησε συγνώμη με μια λακωνική ανακοίνωση, ρίχνοντας το φταίξιμο σε τεχνικές βλάβες που παρουσιάστηκαν σε σημεία του δικτύου, ενώ οι επιβάτες μεταφέρθηκαν αργότερα στον προορισμό τους με λεωφορεία.

Πηγή: lamianow.gr