Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Έπεσε στο τρένο – Το ανατριχιαστικό σημείωμα για τον πατριό τον έστειλε φυλακή!

Σε 9 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε ο Brett Connell μετά το ανατριχιαστικό σημείωμα που άφησε η 16χρονη θετή του κόρη πριν πέσει μπροστά στο τρένο και βάλει τέλος στη ζωή της.


Η Georgia Walsh ήταν μόλις 16 ετών όταν έβαλε τέλος στη ζωή της στον σταθμό Dunton Green τον περασμένο Μάρτιο.

Μόλις τέσσερις εβδομάδες νωρίτερα είχε μιλήσει στις αρχές για τη σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί στα χέρια του 36χρονου Brett Connell.

«Να σαπίσεις στην κόλαση»

Άφησε ένα σημείωμα αυτοκτονίας με την ελπίδα ο θετός της πατέρας να «σαπίσει στην κόλαση».

Στη διάρκεια της δίκης στο Κεντ προβλήθηκε στην αίθουσα βιντεοσκοπημένη κατάθεση της 16χρονης για τα όσα της είχε κάνει ο πατριός της.

Είχε μιλήσει για το πώς ο Νοτιοαφρικανός θετός πατέρας της την κακοποιούσε ενώ την έβαζε στο κρεβάτι σε ηλικία 13-14 ετών.

Είπε στην αστυνομία ότι ένιωθε χαμένη και φοβισμένη. Απομακρύνθηκε έτσι από τους φίλους της. Πίστευε ότι έπρεπε να κρατήσει τη σιωπή της για όσα συνέβαιναν.

Όλα ήρθαν στο φως όταν αποκάλυψε στη μητέρα της, Jennifer, τι της έκανε ο σύντροφός της. Έκλαιγε και έτρεμε αποκαλύπτοντας τις ανατριχιαστικές στιγμές που έζησε κοντά του.

Ο πρώην ιδιοκτήτης παμπ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, αποδίδοντάς τα σε ψέματα μετά από καβγά τους για το ακατάστατο σπίτι. Καταδικάστηκε σε 5 αδικήματα σεξουαλικής δραστηριότητας με παιδί.

Ο Connell αντιμετώπισε επίσης 11 παρόμοιες κατηγορίες σεξουαλικών αδικημάτων που δεν σχετίζονταν με την Georgia.

Πηγή: Dailymail, newsit.gr