Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Οι εργαζόμενοι στα τραμ συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις της Πρωτομαγιάς με στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως και στις 06:00 π.μ

Σε ανακοίνωση της η διοίκηση του Συλλόγου αναφέρει: 

Η Εργατική Πρωτομαγιά είναι ημέρα ορόσημο για τον κόσμο της εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά και όλων των πολιτών. Και μας θυμίζει ότι όλα κατακτήθηκαν με αγώνα και με το «ισχύ εν τη ενώση» Στο μνημονιακό περιβάλον που επικρατεί αυτή την εποχή στην χώρα μας και με τα εθνικά εγκλήματα που προκαλούν οι κυβερνήσεις, όπως το ξεπούλημα των δημόσιων κοινωνικών αγαθών (ΤΡΑΙΝΟΣΕ,ΛΑΡΚΟ,ΕΕΣΣΤΥ,ΔΕΗ) κ.λ.π μας δείχνουν ότι ο κοινός αγώνας για να περιφρουρήσουμε τα δικαιωματά μας αλλά και τα ίδια τα αγαθά της χώρα μας είναι μονόδρομος !!!
Η κατεύθυνση για ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που προσπαθεί να επιβάλει και αυτή η κυβέρνηση δεν πρέπει να περάσει! !!Τα μέτωπο είναι πολλά και οι αντοχές της κοινωνίας και των πολιτών έχουν εξαντληθείΈχει διαλυθεί το κράτος πρόνοια, η κοινωνική ασφάλιση, η κοινωνική προστασία τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα,στο βωμό του κέρδους και της άνθησης και της ευημερίας των αριθμών, ξεχνώντας όλοι οι κυβερνώντες ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπινες ψυχές και όχι μηχανές.