Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Αγγλία: Τυφλός ξεσπά σε κλάματα σε τρένο του Λονδίνου γιατί κανείς δεν του έδωσε μια θέση!

Αποτέλεσμα εικόνας για Τυφλός ξεσπά σε κλάματα σε τρένο του Λονδίνου γιατί κανείς δεν του έδωσε μια θέση.«Προσποιούνται ότι δεν σε βλέπουν. Κάνουν ότι δεν σε ακούν»


Ένας τυφλός πρώην γιατρός ξέσπασε σε κλάματα σε τρένο του Λονδίνου όταν κανείς από τους επιβάτες του βαγονιού δεν προθυμοποιήθηκε να παραχωρήσει μια θέση για τον ίδιο και τον σκύλο-οδηγό του.
Ο Αμίτ Πατέλ, ο οποίος έχασε την όρασή του προ πενταετίας εξαιτίας αιματώματος στο πίσω μέρος των ματιών του, στράφηκε στο Twitter για να μιλήσει για την «ταπείνωση και τον εξευτελισμό» που ένιωσε από την αδιαφορία των συμπολιτών του.

Ο 37χρονος επιβιβάστηκε μαζί με τον σκύλο-οδηγό του, την Κίκα, σε αμαξοστοιχία από το σταθμό Γουότερλου του Λονδίνου. Κατευθύνθηκε στο τμήμα που προορίζεται για άτομα ΑμεΑ και έδωσε την εξής εντολή στην Κίκα: «Βρες μια θέση».





«Οι άνθρωποι μπορούν να γίνουν υπέρμετρα εγωιστές. Προσποιούνται ότι δεν σε βλέπουν. Κάνουν ότι δεν σε ακούν όταν τους ρωτάς αν η θέση είναι ελεύθερη», έγραψε στην ανάρτησή του στα social media. «Είναι τόσο ταπεινωτικό. Προσπαθούσα από τη μια να βρω κάτι για να κρατηθώ και να μην πέσω και από την άλλη ανησυχούσα μην τυχόν χτυπήσει η Κίκα. Και τότε δάκρυσα», συμπληρώνει. «Η καημένη η Κίκα γλιστρούσε συνέχεια και καταλάβαινα ότι το σκυλί έχει αγχωθεί. Αυτή με προσέχει και με φροντίζει κάθε μέρα κι εγώ αισθάνθηκα ανήμπορος να της ανταποδώσω μια βοήθεια όταν την χρειαζόταν».


Πηγή: athensvoice.gr