Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Σιμόπουλος καλεί Μυλόπουλο σε debate για το Μετρό Θεσσαλονίκης.

 Μια ανάρτηση που έκανε ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος στην οποία έκανε λόγο για σχεδιαζόμενη μονοδρόμηση για ένα χρόνο τμήματος της Εγνατίας και κλείσιμο της Βενιζέλου στο ύψος της Εγνατίας για πολλά χρόνια λόγω των εργασιών στον εκεί σταθμό του Μετρό προκάλεσε τη δημόσια αντιπαράθεσή του με τον πρόεδρο της Αττικό Μετρό Α.Ε. Γιάννη Μυλόπουλο. 


Ο κ. Μυλόπουλος σχολίασε στην ανάρτηση του κ. Σιμόπουλου στο facebook: “Ακόμη σε περιμένω στο γραφείο μου στην Αττικό Μετρό Α. Ε. να σε ενημερώσω για όλες τις εξελίξεις γύρω από το μετρό. Όταν έχεις τη δυνατότητα να έχεις πρωτογενή ενημέρωση από την πηγή, απορώ γιατί επιμένεις να θεωρείς ειδήσεις ανεύθυνα δημοσιεύματα που προσπαθούν να παραπλανήσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις και τα οποία αύριο θα διαψευστούν…”. 
Ο κ. Σιμόπουλος ανταπάντησε καλώντας τον σε ένα δημόσιο… debate για την πορεία του έργου: “Θα πρότεινα δημόσια να παρουσιάσεις τις σχεδιαζόμενες εκεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Επίσης θα σου πρότεινα ένα δημόσιο φιλικό debate για το μετρό με τίτλο «αλήθειες και ψέματα για το μετρό»
Τι λες;”. Ο κ. Μυλόπουλος ανταπάντησε πως “Θα το κάνω Στράτο, με όλη τη Θεσσαλονίκη παρούσα, όταν έρθει η ώρα. Για να μάθουν όλοι όλη την αλήθεια για το έργο. Μην ανησυχείς”, κάτι που δείχνει πως επί του παρόντος δεν σήκωσε το γάντι…


Πηγή: myportal.gr