Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Θεσσαλονίκη. Οι Φίλοι Σιδηροδρόμου τίμησαν τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του Συλλόγου τους. Δείτε εικόνες.

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης ο Σύλλογος «Φίλων Σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκης» τίμησε για την προσφορά τους, τους πρωτεργάτες της ίδρυσης του Συλλόγου. Οι τιμηθέντες εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την διοίκηση του Συλλόγου για την τιμητική αυτή εκδήλωση.

Τα τιμηθέντα πρόσωπα ήταν ο κ. Παπαδημητρίου Δημήτριος ο κ. Μπούκαλος Αντώνιος καθώς και ο αείμνηστος Λιτσαρδάκης Αλέξανδρος την οποία τιμητική πλακέτα παρέλαβαν τα παιδιά του Μιχάλης και Γιώργος.
Ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου κ. Ευθύμιος Κοντόπουλος παραδίδει την τιμητική πλακέτα στον κ. Αντώνιο Μπούκαλο.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ανδρέας Μυλωνάκης παραδίδει την τιμητική πλακέτα στα παιδιά του αείμνηστου Αλέξανδρου  Λιτσαρδάκη, Μιχάλη και Γιώργο.
Επίσης ο κ. Μυλωνάκης παρέδωσε τιμητική πλακέτα και στον κ. Δημήτριο Παπαδημητρίου. 

Παραλειπόμενα 

Λίγο πριν την συνεδρίαση οι συμμετέχοντες στην Γενική συνέλευση είχαν την ευκαιρία να περιέλθουν τους χώρους του μουσείου τόσο εντός του κτηρίου όσο και στον προαύλιο χώρο, όπου εκτίθεται πλήθος μουσειακού σιδηροδρομικού υλικού. 

Ορισμένοι συγκινήθηκαν ιδιαιτέρα όταν ανάμεσα στα εκθέματα είδαν και δικά τους έργα που δημιούργησαν με τα δικά τους χέρια όπως κ. Νικόλαος Γώγος, ενώ κ. Γιάννης Πετρίδης πιάνοντας ένα από τα εκθέματα θυμήθηκε στιγμές από τα δικά του βιώματα στον σιδηρόδρομο. 

Τέλος ο κ. Δημήτριος Δοϊνούδης μας ξενάγησε μέσα και έξω από το μουσείο. 







Η υποδοχή του κ. Κοντόπουλου. 

Μόλις έφτασε στον προαύλιο χώρο του Μουσείου ο κ. Ευθύμιος Κοντόπουλος έτρεξαν όλοι κοντά του να τον συγχαρούν για το σημαντικό και σπουδαίο έργο που επιτέλεσε όλα αυτά τα χρονιά ως πρόεδρος του Συλλόγου. Πανευτυχής ο κ. Κοντόπουλος ανταπέδιδε τις ευχαριστίες του.

Συντάκτης: Χρήστος Γιαννακίδης