Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΠΟΣ. ΝΕΕΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ Ο.Α.Σ.Α. ΓΙΑ ΤΟ 2017

Κατ΄εφαρμογή διατάξεων του τρίτου μνημονίου που υπεγράφη τον Αύγουστο του 2015, η Κυβέρνηση ψήφισε την περικοπή της επιδότησης των καρτών για τα μέσα μαζικής μεταφοράς που χορηγούνταν κάθε χρόνο, στους εργαζόμενους. 

Αποτέλεσμα αυτού όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι Διοικήσεις των Εταιρειών ΝΑ ΜΗΝ επιχορηγούν τις ετήσιες κάρτες για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς των εργαζομένων και των συνταξιούχων συναδέλφων. 
Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, οι κάρτες φέτος θα δοθούν με την έκπτωση που κατάφερε και εξασφάλισε η Π.Ο.Σ. (15%) από τον Ο.Α.Σ.Α για όλους τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους. Ως εκ τούτου, ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΚΑΡΤΑΣ ΕΙΝΑΙ 280,50 ΕΥΡΩ.
Όσοι συνάδελφοι προμηθεύτηκαν πέρσι ετήσιες κάρτες, δικαιούνται έκπτωση 5,00 € λόγω των απεργιών στα Μ.Μ.Μ. του μήνες Απρίλιο, Μάιο & Ιούνιο 2016, δηλ. (275,50 €). Η έκπτωση θα γίνεται με την προσκόμιση της παλαιάς κάρτας. 

֎ Η ΚΑΡΤΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ, ΤΡΟΛΕΙ, ΗΣΑΠ, ΤΡΑΜ, ΜΕΤΡΟ (Μέχρι Κορωπί), και για τον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ (στο Τμήμα Μαγούλα – Πειραιάς - Κορωπί).

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν κάρτα, για τις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ-80 και στο Μετρό, Προαστιακό στο τμήμα Κορωπί – Αεροδρόμιο, τους ενημερώνουμε ότι το ετήσιο κόστος είναι 416,50 ευρώ και η διάθεσή της θα γίνεται κατόπιν παραγγελίας.

Οι κάρτες θα διατεθούν από την ΤΕΤΑΡΤΗ 29/3/2017. 
Θα έχουν ισχύ από τον ΑΠΡΙΛΙΟ 2017 έως και το ΜΑΡΤΙΟ 2018.
Η καταβολή των χρημάτων μπορεί να γίνει:

α) Με αντίστοιχη μηνιαία παρακράτηση από τη μισθοδοσία του εργαζομένου (σε 12 δόσεις μέσω Συνεταιρισμού χωρίς επιπλέον επιβάρυνση), αφού συμπληρώσει και υπογράψει σχετική δήλωση κατά την παραλαβή της κάρτας.

β) Με την εφάπαξ πληρωμή του ετήσιου κόστους κατά την παραλαβή της κάρτας.

γ) Με αντίστοιχη μηνιαία παρακράτηση από τη σύνταξη των συνταξιούχων (σε 6 δόσεις μέσω Συνεταιρισμού, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση), αφού συμπληρώσει και υπογράψει σχετική δήλωση κατά την παραλαβή της κάρτας.

Η διάθεση των καρτών θα γίνεται κάθε εργάσιμη ημέρα, από τις 09.00΄ έως τις 14.00΄ από τη Γραμματεία της Π.Ο.Σ. (Κάνιγγος 6 – 3ος όροφος).

ΟΛΟΙ όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν κάρτα ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να προσκομίσουν στην Π.Ο.Σ.:

1. Πρόσφατη Φωτογραφία του κατόχου.
2. Αστυνομική Ταυτότητα (για την αναγραφή του αριθμού στην κάρτα).
3. Χαρτί Μισθοδοσίας. 
4. Ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης (όσον αφορά τους συνταξιούχους). 

Σ Η Μ Ε Ι Ω Σ Η:

Ø Επειδή από τον προσεχή ΙΟΥΝΙΟ θα ξεκινήσει η εφαρμογή του ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ, θα πρέπει ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι που θα προμηθευτούν κάρτα, να συμπληρώσουν ΚΑΙ την ΑΙΤΗΣΗ που επισυνάπτεται.
(Μόλις ενημερωθούμε από τον ΟΑΣΑ, θα πρέπει να μας προσκομίσετε & φωτογραφία σε συγκεκριμένη διάσταση).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι προμηθευτούν κάρτες πρέπει να έχουν μαζί τους ΜΟΝΟ την κάρτα και το κουπόνι του μήνα.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε απώλειας, ο ΟΑΣΑ μας γνωστοποίησε ότι δεν αντικαθιστά τα κουπόνια.




ΑΙΤΗΣΗ – ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΟΑΣΑ


ΕΠΩΝΥΜΟ

ΟΝΟΜΑ

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ

ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ

ΑΡ.ΔΕΛΤ.ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

ΗΜΕΡ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ

ΑΜΚΑ (ΑΡΙΘ.ΜΗΤΡΩΟΥ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ)

ΑΡΙΘ.ΦΟΡΟΛ.ΜΗΤΡΩΟΥ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:  ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΟΙΚΙΑΣ

ΚΙΝΗΤΟ

E-MAIL

Δ/ΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΤΥΠΟΣ ΚΑΡΤΑΣ
ΕΤΗΣΙΑ-ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΙΣΧΥΟΣ: .…./…./2017

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ

ΜΕΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΡΤΑΣ ΟΑΣΑ

Υ Π Ο Γ Ρ Α Φ Η



è     Μόλις μας ενημερώσει ο ΟΑΣΑ, θα σας ζητηθεί η προσκόμιση συγκεκριμένης διάστασης ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, για την έκδοση ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.