Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Η ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών έκοψε την πίτα της. Δείτε εικόνες.

Συνεπείς στο ραντεβού τους τα μέλη και οι φίλοι της συνδικαλιστικής παράταξης ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών Β.Ε έδωσαν το παρόν και σήμερα, όπως κάνουν εδώ και δεκαετίες, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της παράταξης στην οδό Αναγεννήσεως στην Θεσσαλονίκη.

Τους φίλους της παράταξης υποδέχτηκε η διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρος της Νίκο Λάζου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΣΕ κ. Νίκος Κιουτσούκης, ο πρώην Γ. Γραμματέας της ΓΣΕΕ κ. Γιώργος Τσαλικάκης, ο Γενικός Γραμματέας των συνταξιούχων του Σωματείου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ» και το μέλος της διοίκηση κ.κ. Νίκος Τζήκας και Νίκος Κανάκης, εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ ΕΡΓΟΣΕ και ΠΕΠ –ΤΡΑΙΝΟΣΕ και πολλοί φίλοι της παράταξης. Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η πολιτευτής της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης κ. Άννα Ευθυμίου.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγής στους δυο συναδέλφους Ηλία Μπαϊρακλή και Νίκο Μουρατίδη, που σκοτώθηκαν εν ώρα καθήκοντος τον περασμένο χρόνο.
Δείτε εικόνες