Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Εύσημα στους σιδηροδρομικούς από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ.

Την σημαντική προσφορά των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο υπογράμμισε σε ομιλία του ο Διευθύνον Σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Κωνσταντίνος Πετράκης ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικη πίτας του Οργανισμού στην Θεσσαλονίκη.

«Είστε η αιχμή του δόρατος. Είστε οι άκριτες που κρατήσατε τον σιδηρόδρομο και τον κρατήσατε και αυτές τις ημέρες τις δύσκολες που περάσαμε το Γενάρη. Ξέρω ότι έγινε, έγινε από φιλότιμο και από την αφοσίωση σας στον σιδηρόδρομο» τόνισε ο κ. Πετράκης. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον προγραμματισμό και την προοπτική του σιδηροδρόμου για την νέα χρονιά αναφέροντας: «Απολογισμός έχει γίνει πολλές φορές για το τι κάναμε τι δεν κάναμε, τι επιτύχαμε και την δεν επιτύχαμε. Ο Προγραμματισμό θα δημοσιευτεί σύντομα. Αυτά που έγιναν τα μεγάλα, θα τα συνεχίσουμε με την ιδία ένταση και με την ίδια συλλογικότητα που τα ξεκινήσαμε εδώ και περίπου ένα χρόνο. Θα ολοκληρώσουμε και το Οργανόγραμμα το καινούργιο και θα ξεκινήσουμε αυτό τον χρόνο τις ανατάξεις επιτέλους του δικτύου, μαζί με την τακτική μας συντήρηση» ανέφερε κλείνοντας την σύντομη ομιλία του ο Διευθύνον Σύμβουλος του ΟΣΕ. 

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του ΣΣΒΕ κ. Νίκος Λάζου ο οποίος για μια ακόμη φορά κατάστησε σαφές το πάγιο αίτημα των εργαζομένων για ενιαίο δημόσιο χαρακτήρα του ΟΣΕ ενώ για τις ιδιωτικοποιήσεις εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του συνδικαλιστικού κινήματος.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλά διευθυντικά στελέχη του οργανισμού καθώς και εργαζόμενοι.


Εύσημα ο κ. Πετράκης απέδωσε και στα «Σιδηροδρομικά Νέα» για το σημαντικό τους έργο στην ενημέρωση.