Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Μειωμένο εισιτήριο και στους φοιτητές του Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Σε υπογραφή σύμβασης διετούς διάρκειας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Υ.Σ) προχώρησε η Διοίκηση του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.
Η σύμβαση υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δ.Ε, Βασίλη Καρδάση, την Αντιπρόεδρο Ανδρομάχη Χατζηγιάννη και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Φάτσιο.

Η σύμβαση προβλέπει τη μετακίνηση των φοιτητών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με μειωμένο εισιτήριο κατά 50% από τον τόπο μόνιμης κατοικίας του προς τις πόλεις Αγρίνιο, Αθήνα , Βόλος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κοζάνη, Κομοτηνή, Λάρισα, Πάτρα, Ρόδος, Τρίπολη, Χανιά και αντίστροφα με την επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας που θα εκδώσει το ΕΑΠ.

Εξάλλου, η Διοικούσα Επιτροπή προέβη σε ανάλογες ενέργειες εξασφαλίζοντας, σε συνεργασία με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έκπτωση 20% στο δρομολόγιο Αθήνα-Θες/νίκη με επιστροφή και αντίστροφα, καθώς και εκπτώσεις από 20% έως 50% για τις ακτοπλοϊκές γραμμές που καλύπτουν όλους τους προορισμούς, τόσο του Αιγαίου όσο και του Ιουνίου.

Τέλος οι φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου αποκτούν δικαίωμα εισόδου σε μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους με έκπτωση 50%,όπως επίσης δικαίωμα ελεύθερης εισόδου σε μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα από 1ης Νοεμβρίου έως 31η Μαρτίου.

Πηγή: dailythess.gr