Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Κ. Γκιουλέκας: Το πρόβλημα του ΟΑΣΘ διαιωνίζεται.


Ο κ. Γκιουλέκας κατηγορεί τον κ. Σπίρτζη ότι εδώ και δύο χρόνια «κωφεύει επιδεικτικά και καταδικάζει σε αφάνταστη ταλαιπωρία τους πολίτες», αντί, όπως σημειώνει, να προσπαθεί με διάλογο να δώσει λύση στα προβλήματα που αφορούν στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.
Για απαράδεκτους χειρισμούς εκ μέρους του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη έκανε λόγο ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, με αφορμή τη νέα επίσχεση εργασίας στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.
«Δυστυχώς, το πρόβλημα του ΟΑΣΘ το οποίο χρήζει άμεσης λύσης διαιωνίζεται! Διαιωνίζεται εξαιτίας των απαράδεκτων χειρισμών και της στάσης του κ. Σπίρτζη», αναφέρει ο κ. Γκιουλέκας και συμπληρώνει ότι «εως σήμερα δεν έχουμε ακούσει μία πρόταση, μία λύση από τον αρμόδιο υπουργό. Η Θεσσαλονίκη βλέπει μόνο την αλαζονεία και την αδιάλλακτη στάση του».
Ειδικότερα, ο κ. Γκιουλέκας κατηγορεί τον κ. Σπίρτζη ότι εδώ και δύο χρόνια «κωφεύει επιδεικτικά και καταδικάζει σε αφάνταστη ταλαιπωρία τους πολίτες», αντί, όπως σημειώνει, να προσπαθεί με διάλογο να δώσει λύση στα προβλήματα που αφορούν στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: naftemporiki.gr