Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Καναδάς: Οι φωτογραφίες της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, από το ταξίδι τους με το μουσειακό τρένο θα συγκινήσουν είναι σίγουρο την Ελισάβετ.


Στον Καναδά μαζί με τα παιδιά του βρίσκεται το πριγκιπικό ζεύγος, κάνοντας το όγδοο ταξίδι τους σαν ζευγάρι από τότε που παντρεύτηκαν.


38E7F19500000578 3812091 image a 12 1475135712696

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας George βρέθηκαν εχθές στο Carcross του Καναδά και οι φωτογραφίες, που έβγαλαν θα ενθουσιάσουν σίγουρα την Βασίλισσα Ελισάβετ μόλις τις δει, αφού σίγουρα θα της θυμίσουν κάτι από το παρελθόν.


Το πριγκιπικό ζεύγος του Cambridge ανέβηκε στη γέφυρα του White Pass και φωτογραφήθηκε δίπλα σε ένα τρένο ατμού. 

Η πιο σημαντική πληροφορία βέβαια αυτής της επίσκεψης είναι, πως με αυτό το τρένο επισκέφθηκε την συγκεκριμένη περιοχή πριν από 60 περίπου χρόνια (το 1959) η βασίλισσα Ελισάβετ με τον σύζυγο της πρίγκιπα Φίλιππο.



Η Δούκισσα και ο Δούκας του Cambridge έκαναν αυτή τη στάση, όταν στο δρόμο για το γραφικό βουνό Montana ο πρίγκιπας William παρατήρησε το τρένο και τον ενημέρωσαν, πως οι παππούδες του ταξίδευαν με αυτό την τελευταία φορά που επισκέφθηκαν την περιοχή.


Το πριγκιπικό ζεύγος φυσικά και δεν αντιστάθηκε στη θέα μόνο και ανέβηκε και διέσχισε την ξύλινη γέφυρα πάνω από την λίμνη Bennett, προκειμένου να το δει καλύτερα.

Πηγή: queen.gr