Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

«Εγκατέλειψε» ταξιδιώτες από Θεσσαλονίκη και Λάρισα στην Οινόη ο προαστιακός Αθήνα-Χαλκίδα.

Μία απίστευτη ταλαιπωρία περίμενε τους ταξιδιώτες από Θεσσαλονίκη και Λάρισα, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στο σταθμό της Οινόης σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του Eviaportal.gr.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο προαστιακός Αθήνα-Χαλκίδα δεν περίμενε το τρένο από Θεσσαλονική και Λάρισα για να πάρει τους επιβάτες για τη Χαλκίδα, με αποτέλεσμα να μείνουν στο σταθμό και να χάσουν και τα εισιτήρια τους.

Πιο συγκεκριμένα, το πλήρες κείμενο καταγγελίας του αναγνώστη είναι το ακόλουθο

«Μία απίστευτη ταλαιπωρία συνέβη στο σταθμό του ΟΣΕ της Οινόης, τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:50 με ευθύνη των υπαλλήλων του σταθμού και της κεντρικής υπηρεσίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Ο προαστιακός Αθήνα-Χαλκίδα δεν περίμενε το τρένο από Θεσσαλονίκη και Λάρισα για να πάρει τους επιβάτες για την πόλη σας τη Χαλκίδα. Τα εισιτήρια επί το πλείστον ήταν πληρωμένα μέσω διαδικτύου με ηλεκτρονική έκδοση και το αντίτιμο Οινόη-Χαλκίδα χάνεται ή υπεξαιρείται από τον ΟΣΕ με δόλιο και προκλητικό τρόπο.
Η συμπεριφορά αυτή του Προαστιακού και των υπαλλήλων του σταθμού στην Οινόη εκθέτει και την πόλη σας, έστω και αν ενεργεί υπερ των συμπαθών οδηγών ταξί που γνωρίζοντας το θέμα είναι σε ετοιμότητα για να μεταφέρουν τους ταξιδιώτες στην πόλη σας. 
Απαράδεκτη η όλη κατάσταση στο σταθμό της Οινόης για τα νέα παιδιά που πρώτη φορά έρχονται στη Χαλκίδα για να σπουδάσουν. Τυχαίνει να γνωρίζω ότι ανάλογες περιπτώσεις δε συμβαίνουν , ναι δε συμβαίνουν στην περιοχή της Λάρισας και του Βόλου όπου τα τρένα περιμένουν και δεν αφήνουν τους ανθρώπους νύχτα στους σταθμούς δείχνοντας τέτοια αδιαφορία. Είμαι σίγουρος ότι κάποιος θα δει το πρόβλημα και θα ταρακουνήσει τους αδιάφορους του ΟΣΕ στην Αθήνα. Ελπίζω να μην ταλαιπωρηθούν ξανά άτυχοι ταξιδιώτες».


Πηγή: eviaportal.gr