Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Με …ντουντούκα και …ΜΑΤ τα εγκαίνια υπόγειας διάβασης στα Τρίκαλα. Δείτε το βίντεο.

Υπό την … μίξη ψαλμωδιών και … «ψαλμωδιών» κατά της Κυβέρνησης, τελέστηκαν σήμερα το πρωί τα εγκαίνια του πολύπαθου έργου της κατασκευής υπόγειας διάβασης στα Σαράγια Τρικάλων.


Όπως κατέγραψε τοtrikalanews.gr η Κυβερνητική Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης Όλγα Γεροβασίλη, η Υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, φόρεσαν τα καλά τους και παρέστησαν στην τελετή εγκαινίων όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιοος, έχοντας στο πλευρό του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο.

Στους χαιρετισμούς κοινή η παραδοχή για την τεράστια καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν για μια …δεκαετία και πλέον οι Τρικαλινοί…
Την ώρα των εγκαινίων …πρώην ΣΥΡΙΖΑίοι των Τρικάλων τα … «έψαλαν» στην Κυβέρνηση για την πολιτική των μνημονίων που συνεχίζει και έθεσαν σε …επιφυλακή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβουν.



Συντάκτης: Ντάκος Κώστας
Πηγή: trikalanews.gr