Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Καλάβρυτα. Η ευχή 5χρονου αγοριού έγινε πραγματικότητα οδηγώντας το τραινάκι του Οδοντωτού.

Η οργάνωση "Make a Wish" έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του.

Ήταν μία ξεχωριστή στιγμή που συγκίνησε όσους την έζησαν από κοντά, το πρωί της Δευτέρας, στον Οδοντωτό, ταξιδεύοντας από το Διακοπτό στα Καλάβρυτα.
Ένα παιδάκι μόλις 5 χρόνων είχε εκφράσει την ευχή και το όνειρο του στην οργάνωση "Make a Wish Ελλάδος" το οποίο δεν ήταν άλλο από το να οδηγήσει το ιστορικό τρενάκι. Το αγοράκι, όπως αναφέρει άλλωστε και το tempo24 που δημοσίευσε την είδηση, πήρε έτσι την θέση του μηχανοδηγού και έκανε το όνειρο του πραγματικότητα, συνοδευόμενο από τους γονείς του.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανταποκρίθηκε στο αίτημα που έκανε η οργάνωση Make a Wish και έτσι ο μικρός, γεμάτος χαρά και ικανοποίηση οδήγησε το ιστορικό τραινάκι για λίγο στην όμορφη αυτή διαδρομή.
Μάλιστα ο μηχανοδηγός που έδωσε την θέση του στον μικρό συνάδελφο του, του χάρισε μετά το τέλος της διαδρομής το καπέλο του. Έτσι, το 5χρονο αγόρι πήρε δύναμη και κουράγιο για να συνεχίσει τον αγώνα του κατά της ασθένειας που τον ταλαιπωρεί.
Θυμίζουμε ότι το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι ένας Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που πραγματοποιεί Ευχές παιδιών ηλικίας 3-18 ετών, που πάσχουν από απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, όπως είναι ο καρκίνος, οι καρδιοπάθειες, η μυϊκή δυστροφία, διάφορα σύνδρομα κ.α. ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1996 και μέχρι σήμερα, με την υποστήριξη των 700 εθελοντών της οργάνωσης, έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 1.450 Eυχές.

Πηγή: patrasevents.gr