Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Και ο Βαρεμένος παίζει με το τραινάκι του !

Και  ο Βαρεμένος  παίζει με το τραινάκι του !Γράφει ο  Βασίλης Μπρούμας


Απίστευτη γελοιότητα κι αναξιότητα! Εδώ ο κόσμος καίγεται κι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος βρήκε την ώρα και τη στιγμή να μας ενημερώσει επίσημα ότι ασχολείται με την τοπική σιδηροδρομική γραμμή που…κάποτε υπήρξε αλλά δεν υπάρχει πια! Άλλ’ αντ’ άλλων!
Έστω κι αν η όλη αυτή υπόθεση είναι σκανδαλώδης, ούτε καν σ’ αυτό δεν αναφέρεται ο αθεόφοβος. Θέλει απλά να δείξει ότι παράγει έργο, ότι είναι αντάξιος του μισθού του. Καλά, δεν έχει να πει τίποτα, σήμερα ιδιαίτερα, για τα φλέγοντα ζητήματα της τοπικής έστω κοινωνίας που εκπροσωπεί;

Για το αγροτικό, το ασφαλιστικό, τα Νοσοκομεία του Νομού; Να προβάλει, να διασαφηνίσει, να υποστηρίξει, να κάνει κάτι τέλος πάντων για τις ουσιαστικές πτυχές της κυβερνητικής πολιτικής που επηρεάζουν καθοριστικά την καθημερινή ζωή μας; Ούτε θέλει, βέβαια, ούτε μπορεί να μπει σε τέτοιο κόπο τόσο αυτός όσο και πολλοί άλλοι … «βαρεμένοι». Ας πάψουν όμως τουλάχιστον να θεωρούν ότι μπορούν να μας προκαλούν και να μας εμπαίζουν ξεδιάντροπα ως πολίτες σε κρίσιμες μάλιστα ώρες για τον καθένα και για την κοινωνία μας. Αλλά τι περιμένουμε.

Με τέτοιο επίπεδο και τέτοια ποιότητα πολιτικών που μας εκπροσωπούν. Πέρα από την πάρτη τους, το βόλεμά τους, το μισθό τους, ουδέν! Ούτε ιδέες, ούτε αρχές, ούτε αξίες, τίποτα! Κι όταν στριμώχνονται από τα πράγματα, μπαίνουν στο …τραινάκι τους και φέρνουν τουριστικές βόλτες!

Τι να πει κανείς…

Πηγή: onairnews.gr