Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Ολλανδία: Προσφέρει μεταφορά με ταξί σε ηλικιωμένο οπαδό ο Άγιαξ για να σταματήσει η ταλαιπωρία του με τραίνο!

H Έστερ απηύθυνε έκκληση μέσω twitter για τον 80χρονο Ολλανδό οπαδό του Άγιαξ, Βίλεμ, ο οποίος διανύει 48 χιλιόμετρα με τρένο από το Λάιντεν μέχρι το Άμστερνταμ παρά το γήρας του. Κι ο "Αίαντας" ανταποκρίθηκε αμέσως.
Yπηρεσία μισθωμένου ταξί προσφέρει ο Άγιαξ σε 80χρονο οπαδό του, ο οποίος διένυε επιβαίνων σε τρένο απόσταση 48 χιλιομέτρων για να μεταβεί από τη μόνιμη κατοικία του στο Άμστερνταμ, προκειμένου να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της ομάδας.

Η Έστερ προκάλεσε αίσθηση με την ανάρτησή της στο twitter, αναφέροντας τη διαδρομή που κάνει ο 80χρονος Βίλεμ και επί 60 χρόνια οπαδός του Άγιαξ, επιβαίνων σε τρένο προκειμένου να μεταβεί από το χωριό του, Λάιντεν, στην πρωτεύουσα Άμστερνταμ, για να παρακολουθήσει τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ολλανδικής ομάδας.

Και ο "Αίαντας", ανταποκρίθηκε αμέσως. Διαθέτει μισθωμένο ταξί ώστε ο 80χρονος Βίλεμ να γλιτώνει την ταλαιπωρία - και λόγου του γήρατός του - με το τρένο και να μπορεί να παρακολουθεί τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας που υποστηρίζει εδώ και 60 χρόνια.

Πηγή: reporter.com.cy