Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

2ο Plexis Fashion Party στο Μετρό Συντάγματος.

Χρώματα, νήματα, ευφάνταστοι τρόποι δημιουργίας, αξεσουάρ, πλεκτά, κεντήματα και καταπληκτικές ιδέες για παιδικά πλεκτά συναντιούνται ξανά στο 2ο Ευρωπαϊκό Plexis Fashion Party! Για τρεις ημέρες, από την Δευτέρα 5 έως την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, ο σταθμός του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος μεταμορφώνεται σε μία γιορτή πλεξίματος και κεντήματος.
Χρώματα, νήματα, ευφάνταστοι τρόποι δημιουργίας, αξεσουάρ, πλεκτά, κεντήματα και καταπληκτικές ιδέες για παιδικά πλεκτά συναντιούνται ξανά στο 2ο Ευρωπαϊκό Plexis Fashion Party! Για τρεις ημέρες, από την Δευτέρα 5 έως την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015, ο σταθμός του Μετρό στην πλατεία Συντάγματος μεταμορφώνεται σε μία γιορτή πλεξίματος και κεντήματος. Είτε είστε λάτρεις αυτής της ιδιαίτερης τέχνης, είτε είστε αρχάριοι, στο 2ο Plexis Fashion Party θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο πλέξιμο, στο κέντημα, στο τεχνική των knitting looms (πλεκτομηχανές χειρός), αλλά και να γνωρίσετε νέες τεχνικές δημιουργίας, όπως το πλέξιμο με τον καρπό ή τα δάκτυλα, καθώς θα γίνονται δωρεάν μαθήματα τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους.
Ακόμα, θα ανακαλύψετε τη μόδα για τη νέα σεζόν (Φθινόπωρο / Χειμώνας 2015-2016) όσον αφορά στο πλέξιμο με νήματα, με οικολογικά μαλλιά, ενώ παράλληλα θα βρείτε πολλά αξεσουάρ (gadget) που θα μετατρέψουν το πλέξιμο σε παιχνίδι για να ξεκινήσετε τη πρώτη σας δημιουργία.
Η αγάπη του κοινού και η επιτυχία του 1ου Ευρωπαϊκού Plexis Fashion Party, μας έκανε να πάρουμε την απόφαση και να καθιερώσουμε αυτό το Party. Σας περιμένουμε για να ανταλλάξουμε ιδέες, να σας δείξουμε τον μαγικό κόσμο της δημιουργίας και να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψτε τον καλλιτέχνη που κρύβεται μέσα σας.
Και επειδή το ζητήσατε, κατά την διάρκεια της έκθεσης θα μπορείτε να αγοράσετε όλα τα προηγούμενα συλλεκτικά τεύχη του περιοδικού Plexis που έχουν κυκλοφορήσει με την εφημερίδα Τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.

Πηγή: tanea.gr